Impreza: IV Podkarpacki Bieg Strażaków

Brak cyklu

Wyniki kategoria K OPEN

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 330 Ilona Cytawa KP PSP Wołów
K OPEN 00:52:00.880 0.0000
2 9 Magdalena Staniszewska KP PSP Stalowa Wola
K OPEN 00:53:35.854 +00:01:34.974 0.0000
3 444 Barbara Babuśka KW PSP Wrocław
K OPEN 00:54:19.509 +00:02:18.629 0.0000
4 128 Ewa Łabuz KW PSP Wrocław
K OPEN 00:58:09.585 +00:06:08.705 0.0000
5 383 Jadzia Farjaszewska KM PSP Słupsk
K OPEN 01:01:23.202 +00:09:22.322 0.0000
6 347 Katarzyna Ławecka KG PSP
K OPEN 01:04:41.087 +00:12:40.207 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.