Impreza: Komańcza

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MM6

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 278 Tadeusz Mycek SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MM6 01:40:43.685(1) 02:20:14.547 400.0000
2 306 Jerzy Żuber ASC Autosan
MM6 01:46:01.763(2) 02:30:36.130 +00:10:21.583 372.4845
3 674 Andrzej Zwoliński sam
MM6 01:56:50.787(3) 02:40:38.367 +00:20:23.820 349.2105
4 252 KAZIMIERZ KŁOSOWICZ KS STRZYŻÓW MTB TEAM
MM6 02:14:35.764(4) 03:09:35.070 +00:49:20.523 295.8943
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.