Impreza: Komańcza

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria HM1

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 915 Patryk Krzesiński Żbik-Komańcza
HM1 00:51:00.339 200.0000
2 554 Kacper Kapustka
HM1 00:51:26.445 +00:00:26.106 198.3083
3 555 Bartosz Bożek Jedlicze TEAM
HM1 00:51:51.902 +00:00:51.563 196.6861
4 375 Krystian Gosztyła MTB MOSiR DUKLA
HM1 00:52:43.850 +00:01:43.511 193.4566
5 141 Piotr Madej
HM1 00:55:03.392 +00:04:03.053 185.2846
6 251 Michał Nieroda MAXISPORT MTB TEAM
HM1 00:55:37.439 +00:04:37.100 183.3945
7 920 Mateusz Dróbek Żbik-Komańcza
HM1 00:56:43.148 +00:05:42.809 179.8534
8 271 Szymon Skiba ROWEROMANIA RACING TEAM
HM1 00:58:34.172 +00:07:33.833 174.1713
9 821 Grzegorz Biega
HM1 00:58:34.802 +00:07:34.463 174.1401
10 596 Rafał Gołąbek MTB MOSiR DUKLA
HM1 00:58:41.110 +00:07:40.771 173.8281
11 863 Simon Vasko Merida Stropkov
HM1 00:59:16.185 +00:08:15.846 172.1136
12 711 Jaromir Kwiatkowski MTB KLIMEK TEAM
HM1 01:01:43.575 +00:10:43.236 165.2640
13 606 Piotr Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
HM1 01:01:56.077 +00:10:55.738 164.7081
14 924 Eryk Czuba jasło
HM1 01:02:02.330 +00:11:01.991 164.4314
15 105 Jerzy Opaluch Jedlicze TEAM
HM1 01:03:44.725 +00:12:44.386 160.0292
16 582 Mateusz Budzisz MTB MOSiR DUKLA
HM1 01:04:04.824 +00:13:04.485 159.1927
17 862 Jakub Curilla Merida Stropkov
HM1 01:06:39.543 +00:15:39.204 153.0344
18 320 Tymoteusz Kliś Dębicki Klub Kolarski Gryf
HM1 01:08:29.888 +00:17:29.549 148.9257
19 605 Dawid Kułak Żbik-Komańcza
HM1 01:08:32.067 +00:17:31.728 148.8467
20 873 Konrad Zima
HM1 01:10:27.047 +00:19:26.708 144.7980
21 833 Kacper Goleń Jedlicze TEAM
HM1 01:10:48.664 +00:19:48.325 144.0612
22 584 Tomek Mierzejewski MTB MOSiR DUKLA
HM1 01:10:50.267 +00:19:49.928 144.0069
23 671 Adam Pulnar
HM1 01:11:52.303 +00:20:51.964 141.9352
24 583 Michał Niezgoda MTB MOSiR DUKLA
HM1 01:12:11.718 +00:21:11.379 141.2991
25 502 Marcin Sychta Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
HM1 01:17:14.367 +00:26:14.028 132.0715
26 817 Wojciech Piekło -
HM1 01:20:58.553 +00:29:58.214 125.9774
27 272 Michał Polański
HM1 01:23:38.163 +00:32:37.824 121.9705
28 828 Sebastian Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
HM1 01:33:03.750 +00:42:03.411 109.6159
29 697 przemysław filipczak ROWEROMANIA RACING TEAM
HM1 01:39:56.753 +00:48:56.414 102.0665
30 621 Patryk Szelastu
HM1 01:41:26.763 +00:50:26.424 100.5572
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.