Impreza: 2. Bieg Zośki Turosz

Brak cyklu

Wyniki kategoria K5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 297 Elżbieta Rosa BÓBR TŁUSZCZ
K5 01:22:41.510 0.0000
2 137 Małgorzata Cieślachowska
K5 01:23:00.942 +00:00:19.432 0.0000
3 41 Ewa Szymańska JGB Sokół
K5 01:24:31.870 +00:01:50.360 0.0000
4 114 Dorota Rejus Ognisko TKKF "Sokół" Głogów Młp.
K5 01:56:33.834 +00:33:52.324 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.