Impreza: Wojnicz 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria GM2

Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 751 Aleksander Brich KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
GM2 01:16:47.035(4) 02:28:22.317(1) 03:38:42.355 600.0000
2 421 Krzysztof Mazur Eko Line Zryw Buszkowiczki - PTC Przemyśl MTB Team
GM2 01:19:26.907(5) 02:30:22.663(2) 03:40:15.909 +00:01:33.554 595.7527
3 2006 Mateusz Dziadek Gomola Trans Airco
GM2 01:16:46.353(3) 02:31:33.102(3) 03:43:09.520 +00:04:27.165 588.0280
4 108 Mateusz Woźniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM2 01:21:23.833(6) 02:36:18.462(4) 03:46:23.554 +00:07:41.199 579.6284
5 5 Karol Macek KS Strzyżów MTB Team
GM2 01:23:50.970(8) 02:42:14.250(5) 03:58:05.049 +00:19:22.694 551.1646
6 1092 Piotr Januszewski Bike Brothers Oshee Team
GM2 01:21:30.075(7) 02:44:56.562(6) 04:04:15.204 +00:25:32.849 537.2435
7 298 Mateusz Bieleń Fil-Bike Rzeszów
GM2 01:13:19.492(1) 02:45:08.889(7) 04:07:23.614 +00:28:41.259 530.4243
8 2032 Artur Wydra Gomola Trans Airco
GM2 01:40:59.174(9) 03:22:49.117(8) 04:56:29.100 +01:17:46.745 442.5976
DNF 364 Krzysztof Łabno GM2 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 2024 Krzysztof Pilch Gomola Trans Airco GM2 01:16:42.580(2) DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.