Impreza: Wojnicz 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria MM5

Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 1787 Milo Cimbala SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MM5 01:21:36.835(1) 02:38:16.637 400.0000
2 623 Dariusz Grudniak WS Tech MTB Team
MM5 01:25:09.197(2) 02:42:59.432 +00:04:42.795 388.4331
3 750 Antoni Brzuski Brzuski Rowery i Narty
MM5 01:28:28.300(3) 02:46:40.537 +00:08:23.900 379.8451
4 2009 Paweł Gomola Gomola Trans Airco
MM5 01:28:59.730(4) 02:47:36.194 +00:09:19.557 377.7428
5 58 Janusz Siwiec Dobre Sklepy Rowerowe Krosno
MM5 01:35:21.915(5) 03:01:06.855 +00:22:50.218 349.5634
6 557 Karol Piskorski Rowerowe Roztocze
MM5 01:37:56.539(6) 03:05:19.739 +00:27:03.102 341.6137
7 720 Boguslaw Bukowski Krynica Zdrój
MM5 01:45:12.543(9) 03:19:36.422 +00:41:19.785 317.1778
8 294 Henryk Pawiłowski MTB ZABIERZÓW
MM5 01:44:19.928(8) 03:20:22.712 +00:42:06.075 315.9566
9 923 Robert Dander
MM5 01:43:49.575(7) 03:26:08.049 +00:47:51.412 307.1345
10 1474 krzysiek czarniga Sokół Tarnów
MM5 01:52:24.447(11) 03:33:13.533 +00:54:56.896 296.9199
11 833 Piotr Piechota
MM5 01:55:07.879(12) 03:34:28.282 +00:56:11.645 295.1952
12 1489 Bogdan Zubek Jedlicze Team
MM5 01:56:41.940(13) 03:46:26.630 +01:08:09.993 279.5877
13 1482 Andrzej Wozniak
MM5 02:00:31.555(14) 03:49:35.374 +01:11:18.737 275.7569
14 53 Wiesław Sowiński KTM Team Nowy Sącz
MM5 01:50:30.039(10) 03:59:05.565 +01:20:48.928 264.7965
15 907 Zbigniew Strawa Uła team
MM5 02:12:12.720(16) 04:10:00.922 +01:31:44.285 253.2281
16 62 Witold Szkółka
MM5 02:07:16.563(15) 04:16:39.000 +01:38:22.363 246.6819
17 718 Wiktor Wiśniewicz Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM5 02:15:42.465(17) 04:24:39.000 +01:46:22.363 239.2251
DNF 1083 Jan Potoniec MM5 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.