Impreza: Wojnicz 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria MM3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 2062 Mateusz Zoń ZVL Kreidler Sportiva
MM3 01:09:03.787(1) 02:13:56.005 400.0000
2 232 Łukasz Szlachta KS Strzyżów MTB Team
MM3 01:13:31.103(2) 02:21:05.855 +00:07:09.850 379.6902
3 1332 Tomasz Niedźwiecki Bike Brothers Oshee Team
MM3 01:13:42.844(3) 02:21:42.995 +00:07:46.990 378.0317
4 2007 Jacek Gil Gomola Trans Airco
MM3 01:14:26.712(4) 02:21:43.395 +00:07:47.390 378.0140
5 200 Darek Dudziński Bike Brothers Oshee Team
MM3 01:14:55.463(5) 02:22:57.285 +00:09:01.280 374.7575
6 234 Maxi Gaz Bieniasz Bike Team WRD Tarnów
MM3 01:15:03.718(6) 02:24:36.777 +00:10:40.772 370.4604
7 213 Maciej Głowacki Drużyna MojaCukrzyca.pl
MM3 01:15:20.689(7) 02:24:39.110 +00:10:43.105 370.3608
8 303 Marcin Stanuszek 72D WINDSPORT TEAM
MM3 01:18:53.497(11) 02:29:09.280 +00:15:13.275 359.1800
9 554 Michał Matłosz MTB ZABIERZÓW
MM3 01:16:54.10(8) 02:29:25.140 +00:15:29.135 358.5445
10 572 Krystian Nawój Roweromania Sanok
MM3 01:18:15.904(10) 02:32:55.485 +00:18:59.480 350.3250
11 132 Michał Ziomek MyCenter
MM3 01:21:06.950(13) 02:32:59.628 +00:19:03.623 350.1669
12 2072 Michał Woźniczka BIKEBOARD
MM3 01:17:28.290(9) 02:34:24.425 +00:20:28.420 346.9618
13 287 Wojciech Szustak Bike Brothers Oshee Team
MM3 01:19:50.049(12) 02:34:55.437 +00:20:59.432 345.8043
14 9 Marcin Chrzanowski
MM3 01:21:41.044(14) 02:35:21.492 +00:21:25.487 344.8377
15 82 Marcin Prejznar MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:25:11.999(19) 02:38:55.275 +00:24:59.270 337.1064
16 708 Damian Faryj Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:22:18.607(15) 02:39:07.857 +00:25:11.852 336.6621
17 256 Mirosław Jachorek Rowerowe Roztocze
MM3 01:22:45.463(16) 02:39:23.217 +00:25:27.212 336.1214
18 2080 Paweł DELA 72D WINDSPORT TEAM
MM3 03:13:58.540(88) 02:39:51.845 +00:25:55.840 335.1182
19 794 Łukasz Hełmecki
MM3 01:24:42.714(18) 02:40:32.607 +00:26:36.602 333.7001
20 93 Krzysztof Okrzesa Jedlicze Team
MM3 01:25:55.117(24) 02:40:35.667 +00:26:39.662 333.5941
21 516 Filip Kokłowski WS Tech MTB Team
MM3 01:25:31.259(21) 02:43:14.822 +00:29:18.817 328.1736
22 1302 Tomasz Gas Eko Line Zryw Buszkowiczki - PTC Przemyśl MTB Team
MM3 01:23:19.648(17) 02:43:21.755 +00:29:25.750 327.9415
23 250 Grzegorz Buła NKK - IGLOO - JMP.race
MM3 01:25:49.080(23) 02:43:59.963 +00:30:03.958 326.6681
24 590 Dawid Piwowar Dobre Sklepy Rowerowe Krosno
MM3 01:25:29.820(20) 02:44:59.362 +00:31:03.357 324.7080
25 277 Michał Peliszko Fil-Bike Rzeszów
MM3 01:27:15.257(27) 02:45:22.590 +00:31:26.585 323.9479
26 290 Piotr Szewczyk
MM3 01:27:10.110(26) 02:45:23.153 +00:31:27.148 323.9295
27 70 Piotr Ziemiański Nowy Styl Group Cycling Team
MM3 01:25:36.947(22) 02:45:44.789 +00:31:48.784 323.2248
28 201 Maciej Woźny Baszta BikeSport Lesko
MM3 01:28:25.127(30) 02:48:02.580 +00:34:06.575 318.8075
29 1357 Andrzej Zawadzki Baszta BikeSport Lesko
MM3 01:29:57.744(34) 02:48:02.960 +00:34:06.955 318.7955
30 876 Wojciech Grad PSK Olimpionik Przemyśl
MM3 01:31:07.115(38) 02:49:47.120 +00:35:51.115 315.5359
31 102 MACIEJ GŁOWACKI Truck Partner Nowy Sącz
MM3 01:27:30.063(29) 02:49:47.519 +00:35:51.514 315.5235
32 1085 Szymon Korzeniak
MM3 01:31:20.120(40) 02:49:48.172 +00:35:52.167 315.5033
33 54 Artur Gorczyca Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:29:13.929(31) 02:50:42.899 +00:36:46.894 313.8176
34 387 Piotr hoffman Hoffman Bike
MM3 01:26:07.097(25) 02:50:52.857 +00:36:56.852 313.5128
35 2021 Szczepan Moskała Gomola Trans Airco
MM3 01:30:59.780(37) 02:51:31.372 +00:37:35.367 312.3395
36 240 Mateusz Lorenc MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:29:47.890(32) 02:52:14.805 +00:38:18.800 311.0269
37 1097 Mateusz Podos TTC MPEC TARNÓW
MM3 01:31:39.510(41) 02:52:35.182 +00:38:39.177 310.4148
38 157 Zdzisław Piechowski PT MAZURY TEAM EŁK
MM3 01:30:06.589(35) 02:53:50.513 +00:39:54.508 308.1730
39 998 Jerzy Reczek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:29:49.542(33) 02:54:47.245 +00:40:51.240 306.5059
40 1089 Jacek Miętkiewicz SCHC Team Chrzanów
MM3 01:32:47.714(46) 02:55:12.695 +00:41:16.690 305.7638
41 840 Maciej Szczepański Kmita Zabierzów
MM3 01:30:13.160(36) 02:55:55.490 +00:41:59.485 304.5242
42 22 Grzegorz Rzegociński HOR.NET InternetXXL.pl
MM3 01:32:24.320(44) 02:56:00.070 +00:42:04.065 304.3921
43 909 Maciek Sowiński KTM Team Nowy Sącz
MM3 01:32:11.393(43) 02:56:24.755 +00:42:28.750 303.6822
44 300 Przemysław Such No Limited Łańcut & Leżajsk
MM3 01:34:24.482(50) 02:56:26.327 +00:42:30.322 303.6371
45 1535 Jarosław Habaj Motorola Bike Team
MM3 01:34:22.360(49) 02:58:14.267 +00:44:18.262 300.5724
46 1981 Robert Szczuc No Limited Łańcut & Leżajsk
MM3 01:27:25.030(28) 02:59:48.278 +00:45:52.273 297.9532
47 587 Bogusław Pietrusiak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:31:55.442(42) 02:59:58.605 +00:46:02.600 297.6683
48 850 Piotr Mierzwa Grupa Bankietowa
MM3 01:33:45.250(47) 03:00:17.148 +00:46:21.143 297.1580
49 1079 Mariusz Gorczyca
MM3 01:31:19.997(39) 03:00:28.042 +00:46:32.037 296.8590
50 1098 Marcin Grotyński
MM3 01:34:14.217(48) 03:01:13.417 +00:47:17.412 295.6202
51 797 Paweł Adamczyk Allianz Cycling
MM3 01:35:12.434(53) 03:01:28.442 +00:47:32.437 295.2123
52 990 Bogusław Belcik MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:34:52.357(51) 03:03:15.440 +00:49:19.435 292.3396
53 847 Piotr Kołodziej
MM3 01:37:39.987(57) 03:05:05.657 +00:51:09.652 289.4383
54 784 Adam Belcik MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:36:52.605(55) 03:05:34.745 +00:51:38.740 288.6821
55 880 Szymon Lorenc MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:39:32.100(61) 03:06:02.660 +00:52:06.655 287.9602
56 1976 Marcin Wacławek
MM3 01:42:20.539(67) 03:07:43.183 +00:53:47.178 285.3902
57 810 Maciej Szpitun
MM3 01:32:46.485(45) 03:07:57.152 +00:54:01.147 285.0367
58 1520 Łukasz Talar
MM3 01:35:48.090(54) 03:09:11.273 +00:55:15.268 283.1755
59 1024 Rafał Czyż
MM3 01:39:04.295(59) 03:09:45.387 +00:55:49.382 282.3270
60 900 Łukasz Cholewiak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:38:48.838(58) 03:12:23.837 +00:58:27.832 278.4518
61 653 Paweł Szubert
MM3 01:41:00.748(65) 03:13:10.943 +00:59:14.938 277.3201
62 804 Paweł Strączek
MM3 01:39:54.152(62) 03:13:21.800 +00:59:25.795 277.0606
63 848 Krzysztof Damian
MM3 01:39:18.940(60) 03:17:43.900 +01:03:47.895 270.9397
64 46 Paweł Witek
MM3 01:43:55.670(68) 03:18:12.644 +01:04:16.639 270.2849
65 130 Piotr Wróblewski Nowy Styl Group Cycling Team
MM3 01:37:20.130(56) 03:18:34.013 +01:04:38.008 269.8001
66 1036 Tomasz Romaniuk
MM3 01:41:56.349(66) 03:19:04.874 +01:05:08.869 269.1030
67 1041 Grzegorz Kopytko
MM3 01:44:32.517(69) 03:20:38.697 +01:06:42.692 267.0058
68 78 Leszek Rząsa Laluś Squad
MM3 01:40:14.797(64) 03:23:57.352 +01:10:01.347 262.6714
69 356 Filip Peliszko Fil-Bike Rzeszów
MM3 01:40:06.044(63) 03:23:57.422 +01:10:01.417 262.6699
70 76 Rafał Grubman Laluś Squad
MM3 01:34:53.304(52) 03:23:57.435 +01:10:01.430 262.6696
71 1259 Zdzisław Mróz
MM3 01:46:18.495(70) 03:24:59.237 +01:11:03.232 261.3497
72 301 Mirosław Hanas MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:51:34.553(74) 03:29:52.445 +01:15:56.440 255.2643
73 7 Dawid Szczygieł
MM3 01:53:39.220(80) 03:32:56.958 +01:19:00.953 251.5780
74 2055 Tomek Markiewski KSPO Arrow
MM3 01:53:16.139(77) 03:33:08.244 +01:19:12.239 251.3560
75 643 Tomasz Pokrywka Aegon Cycling Team
MM3 01:53:29.573(79) 03:34:41.167 +01:20:45.162 249.5428
76 526 rafal kuczynski
MM3 01:53:27.947(78) 03:35:47.190 +01:21:51.185 248.2702
77 776 Piotr Sabat Luxoft Team
MM3 01:49:38.795(73) 03:36:59.014 +01:23:03.009 246.9006
78 1081 Maciej Zajko bvinternet.pl Nocny Patrol
MM3 01:59:12.908(84) 03:37:51.782 +01:23:55.777 245.9039
79 795 PAWEŁ CEBULA KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
MM3 01:47:07.077(71) 03:38:30.554 +01:24:34.549 245.1767
80 815 Paweł Korzeniak
MM3 01:52:58.243(75) 03:42:42.187 +01:28:46.182 240.5596
81 233 Maciej Śladowski
MM3 01:55:54.397(82) 03:45:43.220 +01:31:47.215 237.3440
82 1469 Maciej Zawiślan CADM MTB Racing Team
MM3 01:58:38.043(83) 03:47:24.394 +01:33:28.389 235.5841
83 809 Krzysztof Kozioł
MM3 01:49:31.682(72) 03:49:00.153 +01:35:04.148 233.9422
84 1519 Bartłomiej Sułkowski
MM3 01:53:06.163(76) 03:49:32.954 +01:35:36.949 233.3851
85 1602 ŁUKASZ SKOWRON Bike Brothers Oshee Team
MM3 01:59:39.373(86) 03:49:44.732 +01:35:48.727 233.1857
86 446 Łukasz Czubryt
MM3 01:59:25.982(85) 03:51:26.894 +01:37:30.889 231.4702
87 1346 Marcin Madejski CADM MTB Racing Team
MM3 01:54:54.883(81) 04:09:06.764 +01:55:10.759 215.0567
DNF 805 Robert Klimas MM3 02:07:19.522(87) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1084 Adam Potoniec MM3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.