Impreza: Wojnicz 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria MM1

Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 698 Jakub Rusin Dębicki Klub Kolarski "Gryf"
MM1 01:16:33.432(1) 02:26:56.002 400.0000
2 930 Michał Pałys Stal Rzeszów
MM1 01:25:19.810(2) 02:42:04.065 +00:15:08.063 362.6468
3 1998 Mateusz Budzisz MTB MOSiR DUKLA
MM1 01:25:35.793(3) 02:42:08.842 +00:15:12.840 362.4687
4 86 Wojciech Piekło ŁTC Łańcut
MM1 01:27:51.894(4) 02:50:38.815 +00:23:42.813 344.4149
5 808 Patryk Wróbel KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
MM1 01:28:09.108(5) 02:53:20.624 +00:26:24.622 339.0567
6 125 Jerzy Opaluch Jedlicze Team
MM1 01:33:17.989(6) 02:55:55.579 +00:28:59.577 334.0793
DNF 6 Maciek Mierzejewski MTB MOSiR DUKLA MM1 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.