Impreza: Wojnicz 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria MK2

Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 308 Ewa Ruszała R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
MK2 01:28:52.263(1) 02:49:49.735 400.0000
2 2004 Paulina Capanda Gomola Trans Airco
MK2 01:44:47.240(2) 03:15:06.760 +00:25:17.025 348.1658
3 827 Adrianna Jarczyk
MK2 01:48:59.495(3) 03:26:18.344 +00:36:28.609 329.2762
4 26 Edyta Siewior
MK2 01:53:30.080(4) 03:34:47.027 +00:44:57.292 316.2788
5 124 Katarzyna Ordon SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MK2 02:00:58.653(5) 03:58:04.499 +01:08:14.764 285.3369
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.