Impreza: Wojnicz 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria HKOpen

Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 487 Kamila Wójcikiewicz
HKOpen 01:32:40.784 200.0000
2 546 Dominika Gosztyła MTB MOSiR DUKLA
HKOpen 01:33:11.140 +00:00:30.356 198.9141
3 832 Marianna Wyszyńska-Tyniec XOUTED.COM
HKOpen 01:38:31.200 +00:05:50.416 188.1440
4 383 Kamila Sowa R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
HKOpen 01:38:57.417 +00:06:16.633 187.3132
5 807 Barbara Gawalewicz
HKOpen 01:39:41.812 +00:07:01.028 185.9231
6 198 Izabela Pyrcz Eko Line Zryw Buszkowiczki - PTC Przemyśl MTB Team
HKOpen 01:40:33.259 +00:07:52.475 184.3377
7 629 Alicja Bałajewicz NKK - IGLOO - JMP.race
HKOpen 01:43:46.390 +00:11:05.606 178.6198
8 133 Joanna Ziomek MyCenter
HKOpen 01:45:37.585 +00:12:56.801 175.4859
9 31 Klaudia Brzoza Stal Rzeszów
HKOpen 01:46:06.390 +00:13:25.606 174.6919
10 761 GABRIELA DĄBROWSKA Essentia Vitae RKK MTB
HKOpen 01:46:07.934 +00:13:27.150 174.6495
11 575 Julia Nowik ŻBIK-KOMAŃCZA
HKOpen 01:47:25.439 +00:14:44.655 172.5494
12 1046 Paulina Potaczek KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
HKOpen 01:47:28.985 +00:14:48.201 172.4545
13 1496 Alicja Muszyńska-Sowa R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
HKOpen 01:49:08.295 +00:16:27.511 169.8391
14 1096 Paulina Włodarska AGH Cycling Team
HKOpen 01:54:31.830 +00:21:51.046 161.8429
15 181 Aleksandra Okońska-Szczurek MTB MOSiR DUKLA
HKOpen 01:55:02.769 +00:22:21.985 161.1175
16 1607 Ola Szczurek MTB MOSiR DUKLA
HKOpen 01:56:38.074 +00:23:57.290 158.9233
17 803 Renata Smołucha Dekorian Team
HKOpen 01:58:36.412 +00:25:55.628 156.2806
18 740 Karolina Majewska Essentia Vitae RKK MTB
HKOpen 01:58:40.155 +00:25:59.371 156.1984
19 571 Wiola Dąbrowska KWIATY U WIOLI KROSNO
HKOpen 01:59:47.400 +00:27:06.616 154.7370
20 573 Alicja Nerc Maxisport MTB Team Rzeszów
HKOpen 01:59:48.415 +00:27:07.631 154.7152
21 1458 Martina Sakarová
HKOpen 02:00:40.075 +00:27:59.291 153.6112
22 1476 Barbara Dziuba
HKOpen 02:01:35.810 +00:28:55.026 152.4377
23 205 Klaudia Krzesińska ŻBIK-KOMAŃCZA
HKOpen 02:01:36.225 +00:28:55.441 152.4291
24 1321 Anna Kryńska Grupa Bankietowa
HKOpen 02:02:27.079 +00:29:46.295 151.3740
25 1029 Joanna Ostrowska
HKOpen 02:06:30.832 +00:33:50.048 146.5132
26 347 Ela Szczurek MTB MOSiR DUKLA
HKOpen 02:07:21.628 +00:34:40.844 145.5392
27 873 Klaudia Wójcik
HKOpen 02:12:08.358 +00:39:27.574 140.2758
28 825 Joanna Paradowska-Prusak FitBike Team
HKOpen 02:13:45.777 +00:41:04.993 138.5731
29 1777 Katarzyna Kowalska TIME TO BIKE TEAM
HKOpen 02:23:34.933 +00:50:54.149 129.0964
30 1306 Monika Matłosz MTB ZABIERZÓW
HKOpen 02:25:55.809 +00:53:15.025 127.0193
31 67 Danka Jendrichovska SPORT SERWIS SANDOMIERZ
HKOpen 02:32:57.148 +01:00:16.364 121.1876
32 443 Anna Bojda R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
HKOpen 02:43:40.923 +01:11:00.139 113.2436
33 1062 Katarzyna Frączek
HKOpen 02:48:46.182 +01:16:05.398 109.8298
34 561 Gabriela Misiorowska-Gąsior
HKOpen 02:51:16.270 +01:18:35.486 108.2257
35 787 Katarzyna Prucnal
HKOpen 02:55:32.513 +01:22:51.729 105.5927
36 504 Magdalena Kaczor
HKOpen 02:55:36.007 +01:22:55.223 105.5577
DNF 960 Martyna Konias FREESPORT TREK TEAM HKOpen DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
DNF 962 Katarzyna Marszał Bzik Racing Team HKOpen DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
DNF 423 Urszula Weron Uła team HKOpen DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.