Impreza: Wojnicz 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria HM5

Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 2003 Mietek Berezik Gomola Trans Airco
HM5 01:21:48.772 200.0000
2 1963 Zenon Piziak Maxisport MTB Team Rzeszów
HM5 01:26:30.933 +00:04:42.161 189.1287
3 1095 Bogusław Włodarski
HM5 01:36:13.745 +00:14:24.973 170.0377
4 162 Stefan Krzesiński ŻBIK-KOMAŃCZA
HM5 01:39:06.352 +00:17:17.580 165.1020
5 56 Wiesław Witek
HM5 01:40:07.877 +00:18:19.105 163.4112
6 59 JANUSZ PODGÓRSKI OSKARJA
HM5 01:40:55.654 +00:19:06.882 162.1219
7 1398 Maciek Machnik
HM5 01:41:42.220 +00:19:53.448 160.8848
8 163 Bogdan Kułak ŻBIK-KOMAŃCZA
HM5 01:44:44.374 +00:22:55.602 156.2215
9 619 Wojciech Gał
HM5 01:44:58.470 +00:23:09.698 155.8719
10 1101 Adam Kalemba STC Team MTB
HM5 01:45:26.730 +00:23:37.958 155.1756
11 63 Robert Babiarz Politechnika Rzeszowska
HM5 01:50:01.207 +00:28:12.435 148.7235
12 2017 Tadeusz Liszka Gomola Trans Airco
HM5 01:53:55.549 +00:32:06.777 143.6248
13 952 Wiesław Sondej Morsy
HM5 01:54:54.997 +00:33:06.225 142.3865
14 251 Wiesław Potasiewicz MTB Rymanów
HM5 01:56:23.654 +00:34:34.882 140.5789
15 973 Adam Drużkowski
HM5 02:03:14.992 +00:41:26.220 132.7594
16 1445 Jacek Polakiewicz Baszta BikeSport Lesko
HM5 02:09:16.710 +00:47:27.938 126.5684
17 1100 Marian Smoliński
HM5 02:55:35.955 +01:33:47.183 93.1813
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.