Impreza: Wojnicz 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria HM1

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 96 Michał Niezgoda MTB MOSiR DUKLA
HM1 01:21:19.735 200.0000
2 996 Jakub Przystasz MTB Górnik Strachocina
HM1 01:23:58.019 +00:02:38.284 193.7164
3 752 Jan Głowacki Roweromania Sanok
HM1 01:33:57.659 +00:12:37.924 173.1121
4 834 Michał Kulikowski Resovia Rzeszów
HM1 01:38:48.582 +00:17:28.847 164.6173
5 1272 Arkadiusz Cebula KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
HM1 01:42:15.467 +00:20:55.732 159.0665
6 1027 Miłosz Kuboń
HM1 01:43:12.957 +00:21:53.222 157.5898
7 1999 Mikołaj Pyrcz PSK Olimpionik Przemyśl
HM1 01:44:06.477 +00:22:46.742 156.2396
8 1221 Maciek Dąbrowski KWIATY U WIOLI KROSNO
HM1 01:57:50.532 +00:36:30.797 138.0302
9 1432 Kacper Hanus
HM1 01:58:29.230 +00:37:09.495 137.2789
10 1317 Szymon Kozłowski MTB ZABIERZÓW
HM1 02:02:20.705 +00:41:00.970 132.9500
11 1467 przemysław filipczak Roweromania Sanok
HM1 02:31:02.978 +01:09:43.243 107.6850
DNF 1348 Michał Kijowski ŻBIK-KOMAŃCZA HM1 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.