Impreza: Wojnicz 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria HK4

Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 1321 Anna Kryńska Grupa Bankietowa
HK4 02:02:27.079 200.0000
2 1029 Joanna Ostrowska
HK4 02:06:30.832 +00:04:03.753 193.5777
3 1306 Monika Matłosz MTB ZABIERZÓW
HK4 02:25:55.809 +00:23:28.730 167.8218
4 67 Danka Jendrichovska SPORT SERWIS SANDOMIERZ
HK4 02:32:57.148 +00:30:30.069 160.1168
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.