Impreza: Wojnicz 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria HK2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 487 Kamila Wójcikiewicz
HK2 01:32:40.784 200.0000
2 1096 Paulina Włodarska AGH Cycling Team
HK2 01:54:31.830 +00:21:51.046 161.8429
3 803 Renata Smołucha Dekorian Team
HK2 01:58:36.412 +00:25:55.628 156.2806
4 1458 Martina Sakarová
HK2 02:00:40.075 +00:27:59.291 153.6112
5 205 Klaudia Krzesińska ŻBIK-KOMAŃCZA
HK2 02:01:36.225 +00:28:55.441 152.4291
6 873 Klaudia Wójcik
HK2 02:12:08.358 +00:39:27.574 140.2758
7 1777 Katarzyna Kowalska TIME TO BIKE TEAM
HK2 02:23:34.933 +00:50:54.149 129.0964
8 787 Katarzyna Prucnal
HK2 02:55:32.513 +01:22:51.729 105.5927
DNF 960 Martyna Konias FREESPORT TREK TEAM HK2 DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
DNF 962 Katarzyna Wójcik Bzik Racing Team HK2 DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.