Impreza: Wojnicz 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria HK0

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 546 Dominika Gosztyła MTB MOSiR DUKLA
HK0 01:33:11.140 200.0000
2 383 Kamila Sowa R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
HK0 01:38:57.417 +00:05:46.277 188.3358
3 575 Julia Nowik ŻBIK-KOMAŃCZA
HK0 01:47:25.439 +00:14:14.299 173.4914
4 1607 Ola Szczurek MTB MOSiR DUKLA
HK0 01:56:38.074 +00:23:26.934 159.7908
5 1062 Katarzyna Frączek
HK0 02:48:46.182 +01:15:35.042 110.4294
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.