Impreza: Pruchnik 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria Klasyfikacja Policji Mężczyźni

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 933 Radosław Wasilewski BSK Miód Kozacki Biłgoraj
Klasyfikacja Policji Mężczyźni 01:04:01.220(1) 02:03:11.513 400.0000
2 234 Maxi Gaz Bieniasz Bike Team WRD Tarnów
Klasyfikacja Policji Mężczyźni 01:05:48.769(2) 02:06:20.497 +00:03:08.984 390.0279
3 321 Jerzy Szwast MTB MOSiR DUKLA
Klasyfikacja Policji Mężczyźni 01:12:41.029(3) 02:16:17.802 +00:13:06.289 361.5403
4 35 Jerzy Szpunar ŁTC Łańcut
Klasyfikacja Policji Mężczyźni 01:31:21.714(4) 02:53:34.414 +00:50:22.901 283.8955
5 492 Maciej Iwachów
Klasyfikacja Policji Mężczyźni 01:32:21.210(5) 02:58:58.809 +00:55:47.296 275.3197
6 948 Oliwier Martyna Komenda Miejska Policji w Nowym Saczu
Klasyfikacja Policji Mężczyźni 01:34:58.642(6) 03:26:43.565 +01:23:32.052 238.3674
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.