Impreza: Pruchnik 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria MKOpen

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 210 Joanna Majewska Essentia Vitae RKK MTB
MKOpen 01:26:43.648(1) 02:51:05.599 400.0000
2 2004 Paulina Capanda Gomola Trans Airco
MKOpen 01:34:07.310(2) 02:58:58.729 +00:07:53.130 382.3767
3 161 Małgorzata Krajewska-Półtorak 72D WINDSPORT TEAM
MKOpen 01:34:51.283(3) 03:05:55.403 +00:14:49.804 368.0942
4 2026 Izabela Sekulska Gomola Trans Airco
MKOpen 01:35:55.055(4) 03:10:50.499 +00:19:44.900 358.6079
5 1091 Weronika Zajko bvinternet.pl Nocny Patrol
MKOpen 01:38:58.707(5) 03:15:22.878 +00:24:17.279 350.2757
6 1468 Anna Francanova
MKOpen 01:42:55.520(6) 03:16:23.780 +00:25:18.181 348.4654
7 220 Katarzyna Pasula KENDA
MKOpen 01:44:39.374(7) 03:20:58.135 +00:29:52.536 340.5369
8 26 Edyta Siewior
MKOpen 01:45:03.239(8) 03:24:45.464 +00:33:39.865 334.2356
9 124 Katarzyna Ordon SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MKOpen 01:54:50.150(9) 03:40:22.105 +00:49:16.506 310.5587
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.