Impreza: Pruchnik 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria MM6

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 685 Marcin Syrzistie JOY RIDE
MM6 01:21:19.710(2) 02:33:17.964 400.0000
2 522 Krzysztof Kowalski
MM6 01:19:27.577(1) 02:37:02.137 +00:03:44.173 390.4831
3 550 Jan Potasiewicz MTB Rymanów
MM6 01:24:40.207(3) 02:42:01.827 +00:08:43.863 378.4459
4 307 Andrzej Zwoliński
MM6 01:30:45.212(4) 02:53:17.832 +00:19:59.868 353.8416
5 783 Adam Gąsior Bike Brothers Oshee Team
MM6 01:37:18.569(5) 03:07:39.985 +00:34:22.021 326.7487
6 931 Stanisław Korytko
MM6 01:55:40.293(6) 03:45:40.727 +01:12:22.763 271.7126
7 252 KAZIMIERZ KŁOSOWICZ KS Strzyżów MTB Team
MM6 02:11:07.389(7) 04:35:45.985 +02:02:28.021 222.3612
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.