Impreza: Pruchnik 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria MM5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 621 Krzysztof Gierczak PSK Olimpionik Przemyśl
MM5 01:04:31.910(1) 02:03:13.745 400.0000
2 2208 Piotr Sozański iSport Team
MM5 01:06:39.727(2) 02:08:18.170 +00:05:04.425 384.1820
3 1787 Milo Cimbala SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MM5 01:12:41.013(3) 02:21:22.065 +00:18:08.320 348.6766
4 745 Vlado Vavrek PCS Sabinov
MM5 01:13:58.242(4) 02:23:42.820 +00:20:29.075 342.9850
5 2009 Paweł Gomola Gomola Trans Airco
MM5 01:17:13.687(6) 02:26:41.927 +00:23:28.182 336.0057
6 623 Dariusz Grudniak WS Tech MTB Team
MM5 01:16:52.535(5) 02:28:46.467 +00:25:32.722 331.3179
7 750 Antoni Brzuski Brzuski Rowery i Narty
MM5 01:18:54.075(7) 02:33:18.500 +00:30:04.755 321.5196
8 294 Henryk Pawiłowski MTB ZABIERZÓW
MM5 01:26:05.203(8) 02:46:47.272 +00:43:33.527 295.5349
9 557 Karol Piskorski Rowerowe Roztocze
MM5 01:30:25.023(10) 02:51:53.522 +00:48:39.777 286.7593
10 720 Boguslaw Bukowski Krynica Zdrój
MM5 01:31:47.617(12) 02:52:59.667 +00:49:45.922 284.9319
11 35 Jerzy Szpunar ŁTC Łańcut
MM5 01:31:21.714(11) 02:53:34.414 +00:50:20.669 283.9812
12 923 Robert Dander
MM5 01:30:07.747(9) 02:59:02.342 +00:55:48.597 275.3122
13 749 Dušan Šimko SKI Drenica
MM5 01:38:49.040(14) 03:07:39.438 +01:04:25.693 262.6683
14 617 Tomasz Rózga Eko Line Zryw Buszkowiczki - PTC Przemyśl MTB Team
MM5 01:38:31.275(13) 03:09:57.960 +01:06:44.215 259.4761
15 1489 Bogdan Zubek Jedlicze Team
MM5 01:40:14.640(15) 03:16:09.308 +01:12:55.563 251.2890
16 718 Wiktor Wiśniewicz Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM5 01:44:21.758(16) 03:25:40.112 +01:22:26.367 239.6654
17 907 Zbigniew Strawa
MM5 01:44:27.212(17) 03:33:09.827 +01:29:56.082 231.2383
18 415 Antoniusz Zajączkowski
MM5 01:55:21.157(18) 03:59:03.977 +01:55:50.232 206.1840
DNF 58 Janusz Siwiec Dobre Sklepy Rowerowe Krosno MM5 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.