Impreza: Pruchnik 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria MM1

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 1134 Volodymyr Kozlovskyy Bicycle sport touristic (Lviv)
MM1 00:59:23.579(1) 01:52:19.845 400.0000
2 428 Jakub Solarz PSK Olimpionik Przemyśl
MM1 01:03:52.650(2) 02:00:50.720 +00:08:30.875 371.8166
3 698 Jakub Rusin Dębicki Klub Kolarski "Gryf"
MM1 01:04:44.459(3) 02:08:24.360 +00:16:04.515 349.9237
4 1130 Tom Rego Bicycle sport touristic (Lviv)
MM1 01:06:06.104(4) 02:10:24.828 +00:18:04.983 344.5364
5 536 Jakub Żuławiński NKK - IGLOO - JMP.race
MM1 01:08:50.680(5) 02:12:06.334 +00:19:46.489 340.1242
6 930 Michał Pałys Stal Rzeszów
MM1 01:12:57.305(6) 02:21:57.379 +00:29:37.534 316.5220
7 1998 Mateusz Budzisz MTB MOSiR DUKLA
MM1 01:15:37.060(8) 02:25:20.447 +00:33:00.602 309.1514
8 932 Dominik Wyczarski
MM1 01:16:48.910(10) 02:29:31.567 +00:37:11.722 300.4980
9 125 Jerzy Opaluch Jedlicze Team
MM1 01:16:45.779(9) 02:30:18.693 +00:37:58.848 298.9278
10 86 Wojciech Piekło ŁTC Łańcut
MM1 01:18:15.874(11) 02:33:11.920 +00:40:52.075 293.2943
11 6 Maciek Mierzejewski MTB MOSiR DUKLA
MM1 01:20:01.450(13) 02:33:55.033 +00:41:35.188 291.9251
12 155 Konrad Zieliński
MM1 01:19:29.809(12) 02:34:30.570 +00:42:10.725 290.8061
13 1706 Patryk Krzesiński ŻBIK-KOMAŃCZA
MM1 01:13:02.363(7) 02:52:26.550 +01:00:06.705 260.5640
14 311 Jaromir Kwiatkowski Grota Myśliwska Krynica Zdrój
MM1 02:54:14.090(15) 02:54:14.090 +01:01:54.245 257.8836
15 69 Paweł Figura Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM1 01:25:52.925(14) 02:55:17.440 +01:02:57.595 256.3302
DNF 808 Patryk Wróbel KrynicaSKI UKS PG Wojnicz MM1 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.