Impreza: Pruchnik 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria MK4

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 210 Joanna Majewska Essentia Vitae RKK MTB
MK4 01:26:43.648(1) 02:51:05.599 400.0000
2 161 Małgorzata Krajewska-Półtorak 72D WINDSPORT TEAM
MK4 01:34:51.283(2) 03:05:55.403 +00:14:49.804 368.0942
3 2026 Izabela Sekulska Gomola Trans Airco
MK4 01:35:55.055(3) 03:10:50.499 +00:19:44.900 358.6079
4 220 Katarzyna Pasula KENDA
MK4 01:44:39.374(4) 03:20:58.135 +00:29:52.536 340.5369
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.