Impreza: Pruchnik 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria HM6

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 1290 Jozef BEDRUN Stropkov
HM6 01:23:53.888 200.0000
2 173 Kazimierz Kuropatwa Eko Line Zryw Buszkowiczki - PTC Przemyśl MTB Team
HM6 01:24:32.694 +00:00:38.806 198.4700
3 1503 Eugeniusz Stój
HM6 01:28:14.794 +00:04:20.906 190.1448
4 474 Waldemar Buczek MTB Brzozów
HM6 01:31:14.820 +00:07:20.932 183.8924
5 379 Marek Stasiowski OSKARJA
HM6 01:45:55.622 +00:22:01.734 158.4074
6 763 Zbigniew Migała
HM6 01:49:23.800 +00:25:29.912 153.3833
7 61 Marek Luty LUTYTEAM LUBIEŃ
HM6 01:54:33.505 +00:30:39.617 146.4722
8 1061 Stanisław Stachów
HM6 02:02:10.855 +00:38:16.967 137.3343
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.