Impreza: Pruchnik 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria HM5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 2003 Mietek Berezik Gomola Trans Airco
HM5 01:08:27.282 200.0000
2 1963 Zenon Piziak Maxisport MTB Team Rzeszów
HM5 01:15:23.595 +00:06:56.313 181.5937
3 56 Wiesław Witek
HM5 01:23:12.269 +00:14:44.987 164.5457
4 59 JANUSZ PODGÓRSKI OSKARJA
HM5 01:24:04.767 +00:15:37.485 162.8334
5 619 Wojciech Gał
HM5 01:24:32.598 +00:16:05.316 161.9400
6 162 Stefan Krzesiński ŻBIK-KOMAŃCZA
HM5 01:26:37.600 +00:18:10.318 158.0453
7 163 Bogdan Kułak ŻBIK-KOMAŃCZA
HM5 01:27:41.003 +00:19:13.721 156.1406
8 1398 Maciek Machnik
HM5 01:35:21.045 +00:26:53.763 143.5850
9 63 Robert Babiarz Politechnika Rzeszowska
HM5 01:38:07.245 +00:29:39.963 139.5315
10 341 Rastislav Perdík PCS Sabinov
HM5 01:39:10.734 +00:30:43.452 138.0429
11 2017 Tadeusz Liszka Gomola Trans Airco
HM5 01:39:25.602 +00:30:58.320 137.6988
12 952 Wiesław Sondej
HM5 01:44:20.503 +00:35:53.221 131.2125
13 1264 Zbigniew Dybaś Baszta BikeSport Lesko
HM5 01:48:34.228 +00:40:06.946 126.1019
14 120 Anton Karasinsky Merida Stropkov
HM5 02:03:37.408 +00:55:10.126 110.7471
15 1445 Jacek Polakiewicz Baszta BikeSport Lesko
HM5 02:37:40.450 +01:29:13.168 86.8306
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.