Impreza: Pruchnik 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria HM1

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 96 Michał Niezgoda MTB MOSiR DUKLA
HM1 01:08:06.122 200.0000
2 996 Jakub Przystasz MTB Górnik Strachocina
HM1 01:11:03.790 +00:02:57.668 191.6662
3 494 Filip Jackowski MTB MOSiR DUKLA
HM1 01:11:19.124 +00:03:13.002 190.9794
4 1350 Rafał kłosowski MTB MOSiR DUKLA
HM1 01:21:00.580 +00:12:54.458 168.1331
5 1272 Arkadiusz Cebula KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
HM1 01:27:33.874 +00:19:27.752 155.5470
6 765 Kamil Rybczak MTB Humniska
HM1 01:29:21.339 +00:21:15.217 152.4292
7 929 Radosław Kiraga SKLEPMERIDA.PL
HM1 01:30:05.020 +00:21:58.898 151.1973
8 1448 Tymoteusz Cupryś
HM1 01:35:06.012 +00:26:59.890 143.2216
9 1221 Maciek Dąbrowski KWIATY U WIOLI KROSNO
HM1 01:36:01.467 +00:27:55.345 141.8431
10 1348 Michał Kijowski ŻBIK-KOMAŃCZA
HM1 01:36:42.162 +00:28:36.040 140.8483
11 914 Jan Ostrowski
HM1 01:40:46.335 +00:32:40.213 135.1603
12 1432 Kacper Hanus
HM1 01:44:58.129 +00:36:52.007 129.7567
13 1317 Szymon Kozłowski MTB ZABIERZÓW
HM1 01:53:35.707 +00:45:29.585 119.9031
14 742 Dominik Majewski Essentia Vitae RKK MTB
HM1 01:55:47.542 +00:47:41.420 117.6278
15 1074 Mateusz Żygadło
HM1 02:09:22.000 +01:01:15.878 105.2853
16 1467 przemysław filipczak Roweromania Sanok
HM1 02:14:31.975 +01:06:25.853 101.2422
17 912 Kacper Budzyński Essentia Vitae RKK MTB
HM1 02:18:51.025 +01:10:44.903 98.0941
18 1076 Jakub Polakiewicz Baszta BikeSport Lesko
HM1 02:37:35.587 +01:29:29.465 86.4277
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.