Impreza: Pruchnik 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria HK3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 1496 Alicja Muszyńska-Sowa R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
HK3 01:32:57.015 200.0000
2 133 Joanna Ziomek MyCenter
HK3 01:35:13.302 +00:02:16.287 195.2291
3 347 Ela Szczurek MTB MOSiR DUKLA
HK3 01:43:09.838 +00:10:12.823 180.1991
4 571 Wiola Dąbrowska KWIATY U WIOLI KROSNO
HK3 01:47:01.160 +00:14:04.145 173.7074
5 999 Aneta Jokiel Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
HK3 01:53:51.507 +00:20:54.492 163.2733
6 1314 Łucja Bryła GB Sport
HK3 02:00:29.162 +00:27:32.147 154.2922
7 561 Gabriela Misiorowska-Gąsior
HK3 02:12:16.940 +00:39:19.925 140.5331
8 423 Urszula Weron Uła team
HK3 02:55:24.100 +01:22:27.085 105.9856
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.