Impreza: Pruchnik 2015

Cyklokarpaty.pl 2015

Wyniki kategoria HK2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 205 Klaudia Krzesińska ŻBIK-KOMAŃCZA
HK2 01:44:43.912 200.0000
2 962 Katarzyna Marszał Bzik Racing Team
HK2 01:56:02.649 +00:11:18.737 180.5035
3 1458 Martina Sakarová
HK2 01:57:05.762 +00:12:21.850 178.8820
4 1080 Karolina Podgórska Rowerowe Roztocze
HK2 02:52:30.412 +01:07:46.500 121.4234
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.