Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria Kobiety Open



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 167 Marta Prajzner
Kobiety Open 00:07:54.882(1) 00:18:59.549 1,000.0000
2 154 Monika Smutek runshop.pl
Kobiety Open 00:08:05.092(2) 00:19:37.485 +00:00:37.936 967.7822
3 193 Agnieszka Chitryniewicz Grupa Biegowa Uniwersytetu Rzeszowskiego
Kobiety Open 00:09:14.560(3) 00:21:54.477 +00:02:54.928 866.9220
4 69 Ewelina Borowska-Pawluś Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Kobiety Open 00:09:37.022(6) 00:22:40.094 +00:03:40.545 837.8458
5 38 Paulina Dacyl
Kobiety Open 00:09:17.297(4) 00:22:41.522 +00:03:41.973 836.9670
6 87 kornelia mierzwa
Kobiety Open 00:09:27.267(5) 00:22:43.065 +00:03:43.516 836.0196
7 15 Agnieszka Janocha MUKS Podkarpacie Jedlicze
Kobiety Open 00:10:21.830(11) 00:24:11.837 +00:05:12.288 784.9015
8 52 Ewelina Wacławska
Kobiety Open 00:09:39.092(7) 00:24:12.362 +00:05:12.813 784.6177
9 81 Zuzanna Walaszczyk
Kobiety Open 00:09:57.219(8) 00:24:48.035 +00:05:48.486 765.8079
10 173 Patrycja Szpyrka
Kobiety Open 00:10:17.310(9) 00:24:55.979 +00:05:56.430 761.7413
11 120 Sabina Jurczyk SportActive Team
Kobiety Open 00:10:39.329(13) 00:25:12.157 +00:06:12.608 753.5917
12 13 Dagmara Kowalczyk
Kobiety Open 00:10:24.398(12) 00:25:24.448 +00:06:24.899 747.5158
13 114 Karolina Hunia
Kobiety Open 00:10:55.767(16) 00:25:29.980 +00:06:30.431 744.8130
14 73 Zuzanna Sikora
Kobiety Open 00:10:21.257(10) 00:25:53.427 +00:06:53.878 733.5710
15 47 Iwona Gumienna
Kobiety Open 00:10:42.264(14) 00:26:31.054 +00:07:31.505 716.2227
16 104 Eliza Jeziorska Pozdrawiam Osieła!
Kobiety Open 00:11:36.182(22) 00:26:39.205 +00:07:39.656 712.5722
17 79 Aleksandra Gałuszka I LO Jasło
Kobiety Open 00:11:31.144(20) 00:26:51.793 +00:07:52.244 707.0070
18 95 Teresa Czernicka
Kobiety Open 00:11:03.462(17) 00:26:55.995 +00:07:56.446 705.1686
19 60 Zuzanna Kania
Kobiety Open 00:11:36.307(23) 00:27:00.759 +00:08:01.210 703.0959
20 141 Anna Dybaś Zespół Szkół Społecznych w Lipnicy Dolnej
Kobiety Open 00:11:11.090(18) 00:27:02.853 +00:08:03.304 702.1887
21 53 Jadwiga Pawlik
Kobiety Open 00:11:31.475(21) 00:27:06.370 +00:08:06.821 700.6702
22 68 Aleksandra Marszałek
Kobiety Open 00:11:39.503(24) 00:27:16.945 +00:08:17.396 696.1437
23 159 Dominika Prucnal Gimnazjum nr 1 w Jaśle
Kobiety Open 00:10:42.437(15) 00:27:20.464 +00:08:20.915 694.6504
24 36 Maria Bosak - Sojka
Kobiety Open 00:11:39.875(25) 00:27:21.209 +00:08:21.660 694.3351
25 106 Paulina Szurek
Kobiety Open 00:11:30.549(19) 00:27:45.752 +00:08:46.203 684.1048
26 197 Beata Sawicka-Królik
Kobiety Open 00:12:13.574(34) 00:27:48.384 +00:08:48.835 683.0256
27 58 Ewelina Nachman Drużyna Pierścienia
Kobiety Open 00:11:43.867(27) 00:28:01.415 +00:09:01.866 677.7321
28 42 Katarzyna Ciborowska KS SPEED JASŁO
Kobiety Open 00:12:02.423(30) 00:28:11.937 +00:09:12.388 673.5174
29 144 Anna Brocławik
Kobiety Open 00:12:01.965(29) 00:28:14.608 +00:09:15.059 672.4558
30 99 Kamila Szewczyk EKONOMIK
Kobiety Open 00:12:04.959(31) 00:28:30.095 +00:09:30.546 666.3659
31 43 Monika Michalska
Kobiety Open 00:11:53.730(28) 00:28:34.862 +00:09:35.313 664.5135
32 115 Barbara Rogaczewska
Kobiety Open 00:12:17.222(35) 00:29:28.975 +00:10:29.426 644.1860
33 35 Patrycja Szudy
Kobiety Open 00:11:43.560(26) 00:29:36.260 +00:10:36.711 641.5440
34 157 Sylwia Brocławik
Kobiety Open 00:12:30.162(37) 00:29:39.354 +00:10:39.805 640.4285
35 160 katarzyna mastej
Kobiety Open 00:12:30.253(38) 00:29:40.407 +00:10:40.858 640.0497
36 148 Ania Broszkiewicz
Kobiety Open 00:12:37.275(39) 00:29:48.368 +00:10:48.819 637.2005
37 108 Bożena Dziędzioł
Kobiety Open 00:12:23.939(36) 00:29:53.597 +00:10:54.048 635.3428
38 195 Dominika Sanocka LurguS
Kobiety Open 00:12:08.067(32) 00:30:32.765 +00:11:33.216 621.7649
39 199 Sylwia Zaleśny Gimnazjum nr 1 w Jaśle
Kobiety Open 00:12:13.110(33) 00:30:56.205 +00:11:56.656 613.9133
40 62 weronika Myśliwiec - Konopka
Kobiety Open 00:13:14.390(41) 00:32:52.870 +00:13:53.321 577.6098
41 101 Marzena Jastrząb
Kobiety Open 00:13:54.254(43) 00:33:35.342 +00:14:35.793 565.4370
42 179 Martyna Borowiecka
Kobiety Open 00:13:33.022(42) 00:33:49.500 +00:14:49.951 561.4925
43 80 Joanna Szerląg
Kobiety Open 00:12:45.135(40) 00:34:18.040 +00:15:18.491 553.7060
44 96 Katarzyna Prucnal Pozdrawiam Osieła!
Kobiety Open 00:14:31.810(46) 00:34:52.565 +00:15:53.016 544.5704
45 76 Dorota Tuchowska-Rolek
Kobiety Open 00:14:36.799(47) 00:35:33.677 +00:16:34.128 534.0776
46 130 Grażyna Leńczuk
Kobiety Open 00:14:18.308(44) 00:35:34.185 +00:16:34.636 533.9504
47 9 Edyta Gajda
Kobiety Open 00:14:18.357(45) 00:35:34.550 +00:16:35.001 533.8591
48 128 Barbara Wierdak-Cyboroń I LO Jasło
Kobiety Open 00:15:03.715(48) 00:35:36.240 +00:16:36.691 533.4368
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.