Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria M4 Mężczyźni



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 19 Andrzej Cisek Rzeszowskie Gazele i Gepardy
M4 Mężczyźni 00:07:50.192(1) 00:18:15.107 1,000.0000
2 110 STANISŁAW GÓRNIAK KKB MOSiR KROSNO
M4 Mężczyźni 00:08:05.649(3) 00:19:22.373 +00:01:07.266 942.1305
3 32 Zbigniew Prucnal MKN Jasło
M4 Mężczyźni 00:08:12.789(4) 00:19:30.839 +00:01:15.732 935.3182
4 18 Wiktor Mosoń MUKS Podkarpacie Jedlicze
M4 Mężczyźni 00:08:00.277(2) 00:19:36.054 +00:01:20.947 931.1707
5 137 Józef Rojek
M4 Mężczyźni 00:08:17.505(5) 00:20:28.884 +00:02:13.777 891.1394
6 92 Roman Borowiecki
M4 Mężczyźni 00:09:05.255(6) 00:21:35.237 +00:03:20.130 845.4877
7 84 Sławomir Markuszka BIEGAM BO LUBIĘ
M4 Mężczyźni 00:09:17.519(8) 00:21:35.674 +00:03:20.567 845.2026
8 119 Mariusz Furmanek
M4 Mężczyźni 00:09:15.595(7) 00:22:12.979 +00:03:57.872 821.5486
9 170 Jerzy Poszelężny
M4 Mężczyźni 00:09:24.900(9) 00:22:43.695 +00:04:28.588 803.0439
10 117 Jerzy Trychta
M4 Mężczyźni 00:09:44.740(11) 00:22:59.202 +00:04:44.095 794.0149
11 145 Piotr Bril MUKS Podkarpacie Jedlicze
M4 Mężczyźni 00:10:20.197(12) 00:24:31.002 +00:06:15.895 744.4633
12 198 paweł królik
M4 Mężczyźni 00:10:26.408(14) 00:24:32.957 +00:06:17.850 743.4752
13 147 Janusz Zaleśny Prodmet Jasło
M4 Mężczyźni 00:10:39.413(15) 00:24:42.833 +00:06:27.726 738.5235
14 142 Artur Zoła
M4 Mężczyźni 00:10:24.308(13) 00:24:54.844 +00:06:39.737 732.5895
15 67 Jacek Matuszyk Koneser
M4 Mężczyźni 00:10:42.950(16) 00:25:23.838 +00:07:08.731 718.6505
16 83 Grzegorz Wędrychowicz
M4 Mężczyźni 00:09:40.607(10) 00:25:29.542 +00:07:14.435 715.9705
17 66 Krzysztof Machowicz Koneser
M4 Mężczyźni 00:10:43.854(17) 00:25:37.807 +00:07:22.700 712.1225
18 17 Paweł Pliszyło judo-jaslo.pl
M4 Mężczyźni 00:10:50.582(18) 00:25:57.407 +00:07:42.300 703.1604
19 93 Jerzy Cholewiak Prodmet Jasło
M4 Mężczyźni 00:11:36.780(19) 00:28:48.095 +00:10:32.988 633.7076
20 143 Sławek Broszkiewicz
M4 Mężczyźni 00:12:38.899(21) 00:29:48.390 +00:11:33.283 612.3424
21 194 Grzegorz Sanocki LurguS
M4 Mężczyźni 00:12:08.203(20) 00:30:33.167 +00:12:18.060 597.3853
22 299 Mirek Prucnal I LO Jasło
M4 Mężczyźni 00:15:05.460(22) 00:35:37.375 +00:17:22.268 512.3607
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.