Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria M3 Mężczyźni



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 112 Damian Dziewiński TG ,,Sokół'' Sanok
M3 Mężczyźni 00:06:47.370(1) 00:16:06.323 1,000.0000
2 11 Piotr Haręzga LUKS Krośnianka
M3 Mężczyźni 00:06:59.732(3) 00:16:20.267 +00:00:13.944 985.7753
3 133 Sebastian Ciszczonik SPORTIVA.PL
M3 Mężczyźni 00:06:57.678(2) 00:16:50.717 +00:00:44.394 956.0767
4 163 Maciej Chlebiński Rzeszowskie Gazele i Gepardy
M3 Mężczyźni 00:08:15.357(7) 00:19:29.760 +00:03:23.437 826.0865
5 150 Sebastian Piątek
M3 Mężczyźni 00:07:44.059(4) 00:19:30.775 +00:03:24.452 825.3704
6 16 Robert Gleń MUKS Podkarpacie Jedlicze
M3 Mężczyźni 00:08:00.452(5) 00:19:36.009 +00:03:29.686 821.6969
7 44 Marcin Szymański
M3 Mężczyźni 00:08:23.565(8) 00:19:52.414 +00:03:46.091 810.3922
8 6 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
M3 Mężczyźni 00:08:28.675(11) 00:19:58.662 +00:03:52.339 806.1680
9 111 Mateusz Bienias
M3 Mężczyźni 00:08:08.802(6) 00:20:19.367 +00:04:13.044 792.4792
10 71 Mirosław Pawluś Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
M3 Mężczyźni 00:08:25.155(9) 00:20:27.080 +00:04:20.757 787.4980
11 196 Tomasz Kusz
M3 Mężczyźni 00:08:38.163(12) 00:20:30.760 +00:04:24.437 785.1433
12 89 Artur Brączyk
M3 Mężczyźni 00:08:45.175(13) 00:20:42.069 +00:04:35.746 777.9946
13 124 Damian Szudy BIEGAM BO LUBIĘ
M3 Mężczyźni 00:08:26.665(10) 00:20:45.358 +00:04:39.035 775.9399
14 48 JAKUB JÓZEFCZYK Pogotowie Ratunkowe Krosno
M3 Mężczyźni 00:08:56.649(17) 00:20:52.059 +00:04:45.736 771.7871
15 149 Marcin Serwinski EDAG Engineering GmbH
M3 Mężczyźni 00:08:47.220(14) 00:21:23.695 +00:05:17.372 752.7668
16 51 Marcin Wiącek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
M3 Mężczyźni 00:08:56.484(16) 00:21:27.185 +00:05:20.862 750.7258
17 90 Marcin Sołtys Ping-pong
M3 Mężczyźni 00:08:55.994(15) 00:21:43.543 +00:05:37.220 741.3050
18 122 Łukasz Sajdak
M3 Mężczyźni 00:09:14.922(19) 00:22:11.224 +00:06:04.901 725.8906
19 85 PIotr Karol
M3 Mężczyźni 00:09:25.989(20) 00:22:28.989 +00:06:22.666 716.3313
20 26 Michał Wójcik Forrest Gump Running Team
M3 Mężczyźni 00:09:14.920(18) 00:22:55.980 +00:06:49.657 702.2798
21 63 Tomasz Szot
M3 Mężczyźni 00:09:31.935(21) 00:22:57.837 +00:06:51.514 701.3333
22 65 Paweł Smerecki Uzdrowisko Rymanów S.A
M3 Mężczyźni 00:09:45.197(22) 00:23:09.939 +00:07:03.616 695.2269
23 75 Jacek Józefczyk
M3 Mężczyźni 00:10:08.350(23) 00:24:21.733 +00:08:15.410 661.0804
24 136 Sebastian Doniec www.adwokatdoniec.pl
M3 Mężczyźni 00:10:50.472(26) 00:24:42.654 +00:08:36.331 651.7522
25 14 Norbert Woźniak
M3 Mężczyźni 00:10:23.889(25) 00:25:10.095 +00:09:03.772 639.9087
26 24 Jarosław Ryznar
M3 Mężczyźni 00:10:20.812(24) 00:25:21.044 +00:09:14.721 635.3025
27 12 Jakub Rojkowski
M3 Mężczyźni 00:10:56.047(27) 00:26:01.148 +00:09:54.825 618.9823
28 94 Tomasz Gardzina Prodmet Jasło
M3 Mężczyźni 00:11:07.535(28) 00:26:36.095 +00:10:29.772 605.4295
29 61 Maciej Kania
M3 Mężczyźni 00:11:35.782(29) 00:27:00.707 +00:10:54.384 596.2355
30 98 Michał Gorczyca Drużyna Pierścienia
M3 Mężczyźni 00:11:43.950(30) 00:27:59.989 +00:11:53.666 575.1960
31 78 Grzegorz Gucwa
M3 Mężczyźni 00:12:14.277(31) 00:29:46.597 +00:13:40.274 540.8735
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.