Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria K3 Kobiety



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 167 Marta Prajzner
K3 Kobiety 00:07:54.882(1) 00:18:59.549 1,000.0000
2 69 Ewelina Borowska-Pawluś Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
K3 Kobiety 00:09:37.022(2) 00:22:40.094 +00:03:40.545 837.8458
3 15 Agnieszka Janocha MUKS Podkarpacie Jedlicze
K3 Kobiety 00:10:21.830(4) 00:24:11.837 +00:05:12.288 784.9015
4 52 Ewelina Wacławska
K3 Kobiety 00:09:39.092(3) 00:24:12.362 +00:05:12.813 784.6177
5 13 Dagmara Kowalczyk
K3 Kobiety 00:10:24.398(5) 00:25:24.448 +00:06:24.899 747.5158
6 47 Iwona Gumienna
K3 Kobiety 00:10:42.264(6) 00:26:31.054 +00:07:31.505 716.2227
7 60 Zuzanna Kania
K3 Kobiety 00:11:36.307(9) 00:27:00.759 +00:08:01.210 703.0959
8 53 Jadwiga Pawlik
K3 Kobiety 00:11:31.475(8) 00:27:06.370 +00:08:06.821 700.6702
9 36 Maria Bosak - Sojka
K3 Kobiety 00:11:39.875(10) 00:27:21.209 +00:08:21.660 694.3351
10 106 Paulina Szurek
K3 Kobiety 00:11:30.549(7) 00:27:45.752 +00:08:46.203 684.1048
11 58 Ewelina Nachman Drużyna Pierścienia
K3 Kobiety 00:11:43.867(11) 00:28:01.415 +00:09:01.866 677.7321
12 42 Katarzyna Ciborowska KS SPEED JASŁO
K3 Kobiety 00:12:02.423(12) 00:28:11.937 +00:09:12.388 673.5174
13 101 Marzena Jastrząb
K3 Kobiety 00:13:54.254(13) 00:33:35.342 +00:14:35.793 565.4370
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.