Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria M1 Mężczyźni



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 113 Maciek Hunia TG ,,Sokół'' Sanok
M1 Mężczyźni 00:07:30.110(1) 00:18:11.995 1,000.0000
2 116 Paweł Stach TG ,,Sokół'' Sanok
M1 Mężczyźni 00:07:43.142(2) 00:18:27.612 +00:00:15.617 985.9003
3 39 Dominik Trznadel I LO Jasło
M1 Mężczyźni 00:08:18.364(3) 00:20:43.359 +00:02:31.364 878.2620
4 41 Wojciech Michalski I LO Jasło
M1 Mężczyźni 00:09:28.349(4) 00:23:49.149 +00:05:37.154 764.0876
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.