Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria K1 Kobiety



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 38 Paulina Dacyl
K1 Kobiety 00:09:17.297(1) 00:22:41.522 1,000.0000
2 87 kornelia mierzwa
K1 Kobiety 00:09:27.267(2) 00:22:43.065 +00:00:01.543 998.8680
3 81 Zuzanna Walaszczyk
K1 Kobiety 00:09:57.219(3) 00:24:48.035 +00:02:06.513 914.9798
4 73 Zuzanna Sikora
K1 Kobiety 00:10:21.257(4) 00:25:53.427 +00:03:11.905 876.4635
5 99 Kamila Szewczyk EKONOMIK
K1 Kobiety 00:12:04.959(5) 00:28:30.095 +00:05:48.573 796.1675
6 160 katarzyna mastej
K1 Kobiety 00:12:30.253(6) 00:29:40.407 +00:06:58.885 764.7251
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.