Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria D4 Chłopcy



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 88 Franek Koszelnik TS Sokół Jasło
D4 Chłopcy 00:07:53.915(1) 00:19:13.219 1,000.0000
2 171 Piotr Hendzel Biegowa Wesoła Grupa Ekonomic
D4 Chłopcy 00:08:48.852(2) 00:20:53.683 +00:01:40.464 919.8649
3 169 Kamil Górniak
D4 Chłopcy 00:09:11.405(3) 00:21:17.384 +00:02:04.165 902.7974
4 8 Piotr Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
D4 Chłopcy 00:09:32.034(5) 00:22:57.940 +00:03:44.721 836.9153
5 45 Mateusz Bejnar
D4 Chłopcy 00:09:11.577(4) 00:23:00.822 +00:03:47.603 835.1685
6 165 Maciej Zajdel
D4 Chłopcy 00:10:18.742(8) 00:23:46.250 +00:04:33.031 808.5672
7 127 Kamil Mierzwa
D4 Chłopcy 00:10:04.280(6) 00:24:44.065 +00:05:30.846 777.0677
8 131 Damian Betlej I LO Jasło
D4 Chłopcy 00:10:27.310(9) 00:25:31.578 +00:06:18.359 752.9613
9 134 Kamil Janik I LO Jasło
D4 Chłopcy 00:10:28.934(10) 00:25:32.028 +00:06:18.809 752.7402
10 5 Paweł Figura Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
D4 Chłopcy 00:10:11.019(7) 00:26:02.668 +00:06:49.449 737.9808
11 156 Sebastian Antas
D4 Chłopcy 00:10:39.432(11) 00:26:56.548 +00:07:43.329 713.3837
12 132 Łukasz Kuznecki I LO Jasło
D4 Chłopcy 00:13:45.819(12) 00:33:28.393 +00:14:15.174 574.1999
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.