Impreza: I Łańcucki Bieg Uliczny ŁAŃCUCKA DYCHA

Brak cyklu

Wyniki kategoria M18 - 18-29 lat

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 382 Szymon Kulka ULKS Lipinki
M18 - 18-29 lat 00:33:58.307 0.0000
2 391 jacek żądło
M18 - 18-29 lat 00:35:00.610 +00:01:02.303 0.0000
3 383 Paweł Smędowski ULKS Lipinki
M18 - 18-29 lat 00:35:23.352 +00:01:25.045 0.0000
4 417 Dawid Hartleb
M18 - 18-29 lat 00:37:23.610 +00:03:25.303 0.0000
5 410 Piotr Kobylarz Rzeszowskie Gazele i Gepardy
M18 - 18-29 lat 00:40:02.137 +00:06:03.830 0.0000
6 362 Piotr Pszeniczny
M18 - 18-29 lat 00:41:12.759 +00:07:14.452 0.0000
7 374 Bartłomiej Jachimowski
M18 - 18-29 lat 00:41:28.820 +00:07:30.513 0.0000
8 168 Łukasz Mikuszewski
M18 - 18-29 lat 00:42:10.370 +00:08:12.063 0.0000
9 164 Paweł Rodzeń
M18 - 18-29 lat 00:47:03.565 +00:13:05.258 0.0000
10 365 krzysztof Kudła
M18 - 18-29 lat 00:47:10.793 +00:13:12.486 0.0000
11 388 Mateusz Buś
M18 - 18-29 lat 00:47:34.192 +00:13:35.885 0.0000
12 357 Grzegorz Piela
M18 - 18-29 lat 00:47:47.109 +00:13:48.802 0.0000
13 392 Adrian Walat
M18 - 18-29 lat 00:47:54.000 +00:13:55.693 0.0000
14 350 Łukasz Kloc
M18 - 18-29 lat 00:51:57.049 +00:17:58.742 0.0000
15 361 Arkadiusz Magda
M18 - 18-29 lat 00:53:43.594 +00:19:45.287 0.0000
16 385 Mateusz Kuźniar
M18 - 18-29 lat 00:53:57.640 +00:19:59.333 0.0000
17 396 Michał Łącz
M18 - 18-29 lat 00:56:38.183 +00:22:39.876 0.0000
18 356 Grzegorz Mokrzyński
M18 - 18-29 lat 00:58:53.770 +00:24:55.463 0.0000
19 167 Radosław Wołos
M18 - 18-29 lat 00:58:54.085 +00:24:55.778 0.0000
DNF 360 Jacek Kiełt M18 - 18-29 lat DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.