Impreza: I Łańcucki Bieg Uliczny ŁAŃCUCKA DYCHA

Brak cyklu

Wyniki kategoria K18 - 18-29 lat

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 393 Ewa Zięba
K18 - 18-29 lat 00:49:49.147 0.0000
2 389 Agnieszka Chitryniewicz CWKS Resovia Rzeszów
K18 - 18-29 lat 00:50:11.825 +00:00:22.678 0.0000
3 368 Natalia Jamróz
K18 - 18-29 lat 00:52:08.545 +00:02:19.398 0.0000
4 352 Zuzanna Haszto
K18 - 18-29 lat 00:54:31.404 +00:04:42.257 0.0000
5 395 Joanna Kuźniar
K18 - 18-29 lat 00:56:38.210 +00:06:49.063 0.0000
6 359 Marzena Karnat
K18 - 18-29 lat 00:59:36.125 +00:09:46.978 0.0000
7 380 Dominika Tajchman
K18 - 18-29 lat 01:00:35.250 +00:10:46.103 0.0000
8 367 Ewa Smotryś
K18 - 18-29 lat 01:01:23.050 +00:11:33.903 0.0000
9 369 Agata Woś
K18 - 18-29 lat 01:02:44.708 +00:12:55.561 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.