Impreza: I Łańcucki Bieg Uliczny ŁAŃCUCKA DYCHA

Brak cyklu

Wyniki kategoria Mężczyźni OPEN

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 382 Szymon Kulka ULKS Lipinki
Mężczyźni OPEN 00:33:58.307 0.0000
2 391 jacek żądło
Mężczyźni OPEN 00:35:00.610 +00:01:02.303 0.0000
3 383 Paweł Smędowski ULKS Lipinki
Mężczyźni OPEN 00:35:23.352 +00:01:25.045 0.0000
4 394 Viktor Starodubtsev JM DEMOLEX BARDEJOV
Mężczyźni OPEN 00:35:28.915 +00:01:30.608 0.0000
5 366 Damian Dziewiński TG ,,Sokół'' Sanok
Mężczyźni OPEN 00:36:23.197 +00:02:24.890 0.0000
6 417 Dawid Hartleb
Mężczyźni OPEN 00:37:23.610 +00:03:25.303 0.0000
7 165 Maciej Tomaszewski Jarosławska Grupa Biegowa ,,Sokół''
Mężczyźni OPEN 00:39:58.348 +00:06:00.041 0.0000
8 410 Piotr Kobylarz Rzeszowskie Gazele i Gepardy
Mężczyźni OPEN 00:40:02.137 +00:06:03.830 0.0000
9 402 Kamil Skiba
Mężczyźni OPEN 00:40:15.590 +00:06:17.283 0.0000
10 404 Andrzej Ciosmak PZU Sport Team
Mężczyźni OPEN 00:41:06.672 +00:07:08.365 0.0000
11 362 Piotr Pszeniczny
Mężczyźni OPEN 00:41:12.759 +00:07:14.452 0.0000
12 375 Robert Fila
Mężczyźni OPEN 00:41:14.799 +00:07:16.492 0.0000
13 374 Bartłomiej Jachimowski
Mężczyźni OPEN 00:41:28.820 +00:07:30.513 0.0000
14 168 Łukasz Mikuszewski
Mężczyźni OPEN 00:42:10.370 +00:08:12.063 0.0000
15 170 Krzysztof Jaworski
Mężczyźni OPEN 00:42:31.607 +00:08:33.300 0.0000
16 364 Robert Korab Rzeszowskie Gazele i Gepardy
Mężczyźni OPEN 00:42:34.774 +00:08:36.467 0.0000
17 373 Piotr Chmaj
Mężczyźni OPEN 00:42:36.197 +00:08:37.890 0.0000
18 406 Wojciech Tomaka Rzeszowskie Gazele i Gepardy
Mężczyźni OPEN 00:44:11.828 +00:10:13.521 0.0000
19 400 Mariusz Motyka Jarosławska Grupa Biegowa ,,Sokół''
Mężczyźni OPEN 00:45:26.430 +00:11:28.123 0.0000
20 384 Janusz Głąb-Trojnar Troll
Mężczyźni OPEN 00:46:30.670 +00:12:32.363 0.0000
21 164 Paweł Rodzeń
Mężczyźni OPEN 00:47:03.565 +00:13:05.258 0.0000
22 365 krzysztof Kudła
Mężczyźni OPEN 00:47:10.793 +00:13:12.486 0.0000
23 376 Henryk Rydzik
Mężczyźni OPEN 00:47:28.860 +00:13:30.553 0.0000
24 388 Mateusz Buś
Mężczyźni OPEN 00:47:34.192 +00:13:35.885 0.0000
25 357 Grzegorz Piela
Mężczyźni OPEN 00:47:47.109 +00:13:48.802 0.0000
26 409 Ryszard Chmaj
Mężczyźni OPEN 00:47:49.755 +00:13:51.448 0.0000
27 392 Adrian Walat
Mężczyźni OPEN 00:47:54.000 +00:13:55.693 0.0000
28 353 Leszek Patruś 21blog
Mężczyźni OPEN 00:48:01.139 +00:14:02.832 0.0000
29 381 Marcin Mokrzycki
Mężczyźni OPEN 00:48:17.175 +00:14:18.868 0.0000
30 355 Grzegorz Tarnowski Jarosławska Grupa Biegowa ,,Sokół''
Mężczyźni OPEN 00:48:17.237 +00:14:18.930 0.0000
31 418 Michał Kozak
Mężczyźni OPEN 00:48:39.917 +00:14:41.610 0.0000
32 363 Tomasz Danak
Mężczyźni OPEN 00:49:00.020 +00:15:01.713 0.0000
33 397 Tomasz Siwiec
Mężczyźni OPEN 00:49:12.870 +00:15:14.563 0.0000
34 390 Jan Szczepański
Mężczyźni OPEN 00:49:19.202 +00:15:20.895 0.0000
35 349 Grzegorz Reszytyło
Mężczyźni OPEN 00:50:53.290 +00:16:54.983 0.0000
36 358 Wojciech Pieniązek
Mężczyźni OPEN 00:51:13.522 +00:17:15.215 0.0000
37 500 Wiesław Sondej Morsy
Mężczyźni OPEN 00:51:14.668 +00:17:16.361 0.0000
38 169 Zdzisław HASZTO
Mężczyźni OPEN 00:51:23.523 +00:17:25.216 0.0000
39 354 Przemysław Dębiec Biegam Bo Lubię Rzeszów
Mężczyźni OPEN 00:51:34.443 +00:17:36.136 0.0000
40 348 Dariusz Kulka
Mężczyźni OPEN 00:51:40.143 +00:17:41.836 0.0000
41 172 mariusz piątek
Mężczyźni OPEN 00:51:49.257 +00:17:50.950 0.0000
42 370 KAROL MOLEK
Mężczyźni OPEN 00:51:53.577 +00:17:55.270 0.0000
43 350 Łukasz Kloc
Mężczyźni OPEN 00:51:57.049 +00:17:58.742 0.0000
44 377 Ryszard Klamut
Mężczyźni OPEN 00:51:59.125 +00:18:00.818 0.0000
45 351 Tomasz Mazur
Mężczyźni OPEN 00:51:59.317 +00:18:01.10 0.0000
46 166 Konrad Tomczyk
Mężczyźni OPEN 00:52:18.017 +00:18:19.710 0.0000
47 162 Jacek Szczupak
Mężczyźni OPEN 00:53:08.434 +00:19:10.127 0.0000
48 361 Arkadiusz Magda
Mężczyźni OPEN 00:53:43.594 +00:19:45.287 0.0000
49 385 Mateusz Kuźniar
Mężczyźni OPEN 00:53:57.640 +00:19:59.333 0.0000
50 163 Łukasz Dębski
Mężczyźni OPEN 00:55:05.987 +00:21:07.680 0.0000
51 396 Michał Łącz
Mężczyźni OPEN 00:56:38.183 +00:22:39.876 0.0000
52 347 Artur Skop
Mężczyźni OPEN 00:57:01.829 +00:23:03.522 0.0000
53 378 Mirosław Szpunar
Mężczyźni OPEN 00:58:28.687 +00:24:30.380 0.0000
54 356 Grzegorz Mokrzyński
Mężczyźni OPEN 00:58:53.770 +00:24:55.463 0.0000
55 167 Radosław Wołos
Mężczyźni OPEN 00:58:54.085 +00:24:55.778 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.