Impreza: Szosowy Klasyk Łańcucki 2014

Brak cyklu

Wyniki kategoria M2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 58 Mateusz Bieleń Fil-Bike
M2 01:57:08.405 0.0000
2 158 Artur Kozak BSK Miód Kozacki
M2 01:58:48.979 +00:01:40.574 0.0000
3 78 Krzysztof Michno ŁTC
M2 01:58:52.352 +00:01:43.947 0.0000
4 105 Olek Dziurzyński MAX FliZ BIKE KRAKÓW
M2 01:58:52.405 +00:01:44.000 0.0000
5 85 Rafał Glinka
M2 01:58:53.895 +00:01:45.490 0.0000
6 1 Dominik Cyburt ŁTC
M2 02:01:29.022 +00:04:20.617 0.0000
7 21 Sebastian Chłanda Grupetto Gorlice
M2 02:01:29.622 +00:04:21.217 0.0000
8 20 Damian Chłanda Grupetto Gorlice
M2 02:01:32.285 +00:04:23.880 0.0000
9 60 Piotr Wróblewski Essentia Vitae RKK MTB
M2 02:01:36.865 +00:04:28.460 0.0000
10 137 WOJCIECH PASOWICZ
M2 02:04:00.027 +00:06:51.622 0.0000
11 30 Piotr Dębiec
M2 02:06:05.470 +00:08:57.065 0.0000
12 122 Wojciech Wojtas Cichy Kącik
M2 02:06:05.889 +00:08:57.484 0.0000
13 100 Kamil Kowal ŁTC
M2 02:06:06.062 +00:08:57.657 0.0000
14 38 Paweł Pukas
M2 02:11:13.352 +00:14:04.947 0.0000
15 142 Adrian Kwiecień KKS Blat Rzeszów
M2 02:11:33.999 +00:14:25.594 0.0000
16 109 Bartłomiej Ogiela Grupetto Gorlice
M2 02:12:34.484 +00:15:26.079 0.0000
17 113 Krzysztof Pazdan
M2 02:12:34.532 +00:15:26.127 0.0000
18 37 Radosław Wasilewski
M2 02:12:53.960 +00:15:45.555 0.0000
19 146 Patryk Burda STS Jordan Wola Mała
M2 02:13:56.587 +00:16:48.182 0.0000
20 26 Szczepan Szobak Szobak Bike Maxi Sport TEAM
M2 02:15:42.490 +00:18:34.085 0.0000
21 12 Piotr Krupa MACK Cycling
M2 02:19:01.029 +00:21:52.624 0.0000
22 151 Paweł Jaworski
M2 02:21:07.207 +00:23:58.802 0.0000
23 117 Paweł Ligęska DKK GRYF DEBICA
M2 02:21:11.030 +00:24:02.625 0.0000
24 145 Michał Szwed KKS Blat Rzeszów
M2 02:22:15.995 +00:25:07.590 0.0000
25 124 Paweł Łyko ŁTC
M2 02:24:55.894 +00:27:47.489 0.0000
26 136 Dawid Ziemba mtb mosir dukla
M2 02:26:13.918 +00:29:05.513 0.0000
27 135 Kamil Tanikowski
M2 02:26:50.330 +00:29:41.925 0.0000
28 90 Robert Dydo
M2 02:34:14.295 +00:37:05.890 0.0000
29 121 Maciej Wałczyk
M2 02:45:30.003 +00:48:21.598 0.0000
30 141 Bogusław Witkowski KKS Blat Rzeszów
M2 02:46:20.400 +00:49:11.995 0.0000
31 23 Maciej Trojniar KKS Blat Rzeszów
M2 02:56:02.434 +00:58:54.029 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.