Impreza: III Podkarpacki Bieg Strażaków

Brak cyklu

Wyniki kategoria Open

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 210 Łukasz Świesiulski KP PSP Garwolin
Open 00:37:05.007 0.0000
2 201 Dariusz Szrama KP PSP Oborniki
Open 00:37:43.383 +00:00:38.376 0.0000
3 199 Damian Glapiak KP PSP Kościan
Open 00:38:14.497 +00:01:09.490 0.0000
4 159 ARKADIUSZ JANICKI KP PSP JAROSŁAW
Open 00:38:26.648 +00:01:21.641 0.0000
5 172 Jakub Farjaszewski KM PSP SŁUPSK
Open 00:38:29.135 +00:01:24.128 0.0000
6 194 Piotr Kleczaj KM PSP Wrocław
Open 00:38:41.988 +00:01:36.981 0.0000
7 173 Marek Szremski KM PSP SŁUPSK
Open 00:38:48.489 +00:01:43.482 0.0000
8 207 Seweryn Pogocki KW PSP W ŁODZI
Open 00:39:21.615 +00:02:16.608 0.0000
9 208 PIOTR BURDKA KP PSP BRZEZINY
Open 00:39:37.622 +00:02:32.615 0.0000
10 176 Karol Rzeszewicz KM PSP Gdynia
Open 00:39:49.195 +00:02:44.188 0.0000
11 164 Łukasz Bartczak KW PSP TORUŃ
Open 00:39:53.225 +00:02:48.218 0.0000
12 221 Paweł Kurkiewicz KP PSP Stalowa Wola
Open 00:39:57.322 +00:02:52.315 0.0000
13 197 Marcin Bik KM PSP KROSNO
Open 00:40:04.629 +00:02:59.622 0.0000
14 163 Zbigniew Kujawa KW PSP TORUŃ
Open 00:40:13.788 +00:03:08.781 0.0000
15 188 Robert Kubit KM PSP KROSNO
Open 00:40:28.420 +00:03:23.413 0.0000
16 156 Wojciech Walaszczyk KP PSP JASŁO
Open 00:40:29.272 +00:03:24.265 0.0000
17 223 Krzysztof Krawczyk KP PSP Stalowa Wola
Open 00:41:08.805 +00:04:03.798 0.0000
18 219 Zbigniew Bródka KW PSP W ŁODZI
Open 00:41:08.910 +00:04:03.903 0.0000
19 150 Paweł Śliwiński KW PSP TORUŃ
Open 00:41:19.462 +00:04:14.455 0.0000
20 224 Mirosław Czyżowicz KP PSP DĘBICA
Open 00:41:35.405 +00:04:30.398 0.0000
21 204 Grzegorz Maciaszek KW PSP W ŁODZI
Open 00:43:07.934 +00:06:02.927 0.0000
22 192 Mirosław Boczar KW PSP Wrocław
Open 00:43:25.240 +00:06:20.233 0.0000
23 209 Jarosław Latuszek KP PSP Garwolin
Open 00:43:38.212 +00:06:33.205 0.0000
24 220 marcin korzonek KP PSP Stalowa Wola
Open 00:43:48.220 +00:06:43.213 0.0000
25 200 Piotr Manikowski KP PSP Złotów
Open 00:43:58.767 +00:06:53.760 0.0000
26 149 Tomasz Krajewski KW PSP TORUŃ
Open 00:44:35.860 +00:07:30.853 0.0000
27 202 Łukasz Kurzawski KP PSP Kościan
Open 00:44:37.489 +00:07:32.482 0.0000
28 186 Patrick Armaciński KP PSP USTRZYKI DOLNE
Open 00:44:41.123 +00:07:36.116 0.0000
29 215 Szymon Ławecki KG PSP
Open 00:44:47.468 +00:07:42.461 0.0000
30 214 Damian Żuczek KP PSP Leżajsk
Open 00:45:15.009 +00:08:10.002 0.0000
31 175 Jarosław Lula KP PSP JASŁO
Open 00:45:20.585 +00:08:15.578 0.0000
32 166 Daniel Dryniak KM PSP Przemyśl
Open 00:45:24.189 +00:08:19.182 0.0000
33 151 Daniel Gąsiorowski KW PSP TORUŃ
Open 00:45:35.430 +00:08:30.423 0.0000
34 206 Maciej Perliński KW PSP W ŁODZI
Open 00:45:57.414 +00:08:52.407 0.0000
35 191 Sebastian Czaicki KW PSP Wrocław
Open 00:46:11.013 +00:09:06.006 0.0000
36 171 IRENEUSZ STAFIEJ KP PSP NISKO
Open 00:46:28.865 +00:09:23.858 0.0000
37 158 Michal Pyzik KP PSP Gorlice
Open 00:46:40.552 +00:09:35.545 0.0000
38 198 Andrzej Uliasz KM PSP KROSNO
Open 00:46:42.065 +00:09:37.058 0.0000
39 162 Mateusz Wiśniewski KP PSP Brodnica
Open 00:47:04.172 +00:09:59.165 0.0000
40 216 Łukasz Gierlicki KP PSP JASŁO
Open 00:47:06.120 +00:10:01.113 0.0000
41 227 Paweł Opałka KP PSP JASŁO
Open 00:47:10.130 +00:10:05.123 0.0000
42 170 Dariusz Kohut KM PSP Przemyśl
Open 00:47:31.337 +00:10:26.330 0.0000
43 205 Arkadiusz Makowski KW PSP W ŁODZI
Open 00:47:53.672 +00:10:48.665 0.0000
44 203 Marek Leśnicki KP PSP Świdnica
Open 00:48:22.927 +00:11:17.920 0.0000
45 185 Piotr Kaszany KP PSP USTRZYKI DOLNE
Open 00:48:26.560 +00:11:21.553 0.0000
46 152 Mateusz Wdowiak KM PSP TARNOBRZEG
Open 00:48:37.602 +00:11:32.595 0.0000
47 180 Henryk Rydzik KP PSP Łańcut
Open 00:49:45.633 +00:12:40.626 0.0000
48 177 Jacek Nowakowski KP PSP BRZEG
Open 00:49:58.865 +00:12:53.858 0.0000
49 165 Rafał Pankowski KW PSP TORUŃ
Open 00:50:03.912 +00:12:58.905 0.0000
50 181 Dariusz Niedzielski KM PSP RZESZÓW
Open 00:50:18.862 +00:13:13.855 0.0000
51 184 Mariusz Niemas KP PSP Wadowice
Open 00:51:16.530 +00:14:11.523 0.0000
52 212 Rafał Flis KP PSP Leżajsk
Open 00:51:27.042 +00:14:22.035 0.0000
53 229 Grzegorz Garbacik KP PSP JASŁO
Open 00:51:34.595 +00:14:29.588 0.0000
54 183 Krzysztof Surowiec KM PSP RZESZÓW
Open 00:51:42.134 +00:14:37.127 0.0000
55 193 Tomasz Imielski KW PSP Wrocław
Open 00:52:24.518 +00:15:19.511 0.0000
56 178 Mateusz Szczepaniak KP PSP BRZEG
Open 00:52:24.997 +00:15:19.990 0.0000
57 182 Konrad Skowron KM PSP RZESZÓW
Open 00:52:33.035 +00:15:28.028 0.0000
58 167 Damian Przyboś KP PSP Gorlice
Open 00:53:12.10 +00:16:07.003 0.0000
59 179 Piotr Serwadczak KP PSP BRZEG
Open 00:53:12.607 +00:16:07.600 0.0000
60 161 Andrzej Walczyk KP PSP JASŁO
Open 00:54:32.799 +00:17:27.792 0.0000
61 174 Mariusz Majdański KM PSP TARNOBRZEG
Open 00:55:35.352 +00:18:30.345 0.0000
62 160 Justyna Goleń KP PSP Kraśnik
Open 00:56:12.394 +00:19:07.387 0.0000
63 217 Sławomir Madejczyk KP PSP JASŁO
Open 00:56:12.450 +00:19:07.443 0.0000
64 168 Ireneusz Czarnecki KW PSP TORUŃ
Open 00:57:04.534 +00:19:59.527 0.0000
65 195 Barbara Babuśka KW PSP Wrocław
Open 00:58:14.030 +00:21:09.023 0.0000
66 155 Rafał Rutyna KP PSP JASŁO
Open 00:58:43.662 +00:21:38.655 0.0000
67 228 Tomasz Bachorz KP PSP JASŁO
Open 00:58:44.012 +00:21:39.005 0.0000
68 196 Ilona Cytawa KP PSP Wołów
Open 01:00:24.259 +00:23:19.252 0.0000
69 187 Ewa Łabuz KW PSP Wrocław
Open 01:02:15.362 +00:25:10.355 0.0000
70 222 Magdalena Staniszewska KP PSP Stalowa Wola
Open 01:02:48.962 +00:25:43.955 0.0000
71 154 Krzysztof Skrzypek KP PSP NISKO
Open 01:10:10.800 +00:33:05.793 0.0000
72 225 Andrzej Paszek KP PSP Leżajsk
Open 01:17:38.704 +00:40:33.697 0.0000
73 211 Krzysztof Ryczkowski KP PSP Leżajsk
Open 01:17:38.745 +00:40:33.738 0.0000
74 218 Wiesław Latoszek KP PSP JASŁO
Open 01:20:21.965 +00:43:16.958 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.