Impreza: Etap 4

Ochotnica MTB 4 Towers 2020

Wyniki kategoria Mężczyźni OPEN

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 28 PAWEŁ GALIK
M4 Mężczyźni OPEN 02:04:28.727 0.0000
2 73 Łukasz Maziarek
M3 Mężczyźni OPEN 02:09:46.473 +00:05:17.746 0.0000
3 121 Maciej Ścierski MŚ CYCLING - trening i dietetyka w kolarstwie
M2 Mężczyźni OPEN 02:15:29.790 +00:11:01.063 0.0000
4 74 WOJCIECH LEBEK WROMAL MTB TEAM
M3 Mężczyźni OPEN 02:19:55.002 +00:15:26.275 0.0000
5 128 Marcin Wielosik Novomatic Technologies Poland
M2 Mężczyźni OPEN 02:20:01.577 +00:15:32.850 0.0000
6 18 Grzegorz Drzewiecki Loyalty Point Racing Team
M4 Mężczyźni OPEN 02:20:45.782 +00:16:17.055 0.0000
7 93 Artur Pstraś WROMAL MTB TEAM
M4 Mężczyźni OPEN 02:21:33.084 +00:17:04.357 0.0000
8 116 Tomasz Szczęsny MH Automatyka
M4 Mężczyźni OPEN 02:28:53.142 +00:24:24.415 0.0000
9 24 Maciej Fiałkiewicz
M4 Mężczyźni OPEN 02:32:15.750 +00:27:47.023 0.0000
10 126 Mateusz Tygielski MH Automatyka
M2 Mężczyźni OPEN 02:33:47.670 +00:29:18.943 0.0000
11 87 Marcin Osipowicz
M3 Mężczyźni OPEN 02:36:28.350 +00:31:59.623 0.0000
12 13 Gianmarco Costanzo Marin Bikes California
M3 Mężczyźni OPEN 02:37:01.305 +00:32:32.578 0.0000
13 90 Grzegorz Pawlusiak
M4 Mężczyźni OPEN 02:38:40.257 +00:34:11.530 0.0000
14 38 Mirosław Kalinowski Atak Sport Gliwice
M5 Mężczyźni OPEN 02:44:33.863 +00:40:05.136 0.0000
15 113 Roman Strackiewicz
M5 Mężczyźni OPEN 02:58:41.210 +00:54:12.483 0.0000
16 77 Tomasz Mucha
M4 Mężczyźni OPEN 03:03:54.712 +00:59:25.985 0.0000
17 11 Bogusław Brzeźny
M5 Mężczyźni OPEN 03:04:07.475 +00:59:38.748 0.0000
18 56 Mateusz Kula
M3 Mężczyźni OPEN 03:07:32.812 +01:03:04.085 0.0000
19 64 Łukasz Lasota
M3 Mężczyźni OPEN 03:08:45.468 +01:04:16.741 0.0000
20 66 krzysztof bachowski SCHC Chrzanów
M4 Mężczyźni OPEN 03:16:05.337 +01:11:36.610 0.0000
21 92 Marcin Porembski Atak Sport Gliwice
M4 Mężczyźni OPEN 03:26:25.527 +01:21:56.800 0.0000
22 65 Rafael Lubawy
M4 Mężczyźni OPEN 03:37:36.270 +01:33:07.543 0.0000
23 25 Dominik Filipowski
M3 Mężczyźni OPEN 03:49:52.508 +01:45:23.781 0.0000
DNF 75 Bartosz Miszczak M3 Mężczyźni OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 83 ADAM NIESPODZIANY MTB Team Toyota Ukleja M2 Mężczyźni OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 125 Wojciech Tulik M4 Mężczyźni OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.