Impreza: Etap 4

Ochotnica MTB 4 Towers 2020

Wyniki kategoria M3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 30 Albert Głowa Nowotarski Klub Kolarski - Kompex
M3 M3 03:57:56.587 0.0000
2 44 Łukasz Klimaszewski MITUTOYO AZS WRATISLAVIA
M3 M3 04:00:17.160 +00:02:20.573 0.0000
3 3 Rafał Alchimowicz alchimowiczbike.pl
M3 M3 04:13:05.444 +00:15:08.857 0.0000
4 139 Krzysztof Zastawny DiverseExtremeTeam
M3 M3 04:15:58.337 +00:18:01.750 0.0000
5 55 Łukasz Sobol Trek Bielsko - Biała Tomica Coaching
M3 M3 04:23:20.597 +00:25:24.10 0.0000
6 52 Bartosz Krzyśko MITUTOYO AZS WRATISLAVIA
M3 M3 04:32:49.424 +00:34:52.837 0.0000
7 57 Arkadiusz Kuna MITUTOYO AZS WRATISLAVIA
M3 M3 04:35:22.815 +00:37:26.228 0.0000
8 107 Szymon Sikora ROMET FACTORY TEAM
M3 M3 04:35:31.733 +00:37:35.146 0.0000
9 104 Jakub Siemiączko Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
M3 M3 04:37:21.774 +00:39:25.187 0.0000
10 129 Mateusz Wiszniewski wtw-poland.com
M3 M3 04:44:14.298 +00:46:17.711 0.0000
11 123 Kuba Tomski Team UŻABY.pl
M3 M3 05:01:39.449 +01:03:42.862 0.0000
12 118 Patryk Szpiech Bikeshop Rzeszów
M3 M3 05:13:34.892 +01:15:38.305 0.0000
13 22 Kamil Dziedzic MITUTOYO AZS WRATISLAVIA
M3 M3 05:16:24.303 +01:18:27.716 0.0000
14 31 MACIEJ GŁOWACKI BodyiCoach
M3 M3 05:39:33.662 +01:41:37.075 0.0000
15 134 Wojciech Wojtyczka
M3 M3 05:48:59.092 +01:51:02.505 0.0000
16 58 Jarosław Kurkiewicz JakśBud Biedrusko
M3 M3 06:12:29.507 +02:14:32.920 0.0000
DNF 12 Kamil Bućko BRYZA MTB TEAM M3 M3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 114 Sebastian Struzik FTI Racing Team M3 M3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.