Impreza: Etap 4

Ochotnica MTB 4 Towers 2020

Wyniki kategoria M2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 109 Daniel Smolarz Scs Osoz Racing Team
M2 M2 04:10:58.282 0.0000
2 59 Zbigniew Krzesiński Żbik Komańcza
M2 M2 04:35:35.725 +00:24:37.443 0.0000
3 112 Gracjan Stankiewicz DT4YOU MTB TEAM
M2 M2 04:49:17.630 +00:38:19.348 0.0000
4 108 Maciej Skowron
M2 M2 05:00:16.835 +00:49:18.553 0.0000
5 105 Łukasz Sieniek AZS Politechnika Gdańska
M2 M2 06:37:22.902 +02:26:24.620 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.