Impreza: Etap 4

Ochotnica MTB 4 Towers 2020

Wyniki kategoria OPEN

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 2 Damian Bartoszek Scs Osoz Racing Team
M4 OPEN 03:57:54.629 0.0000
2 30 Albert Głowa Nowotarski Klub Kolarski - Kompex
M3 OPEN 03:57:56.587 +00:00:01.958 0.0000
3 44 Łukasz Klimaszewski MITUTOYO AZS WRATISLAVIA
M3 OPEN 04:00:17.160 +00:02:22.531 0.0000
4 109 Daniel Smolarz Scs Osoz Racing Team
M2 OPEN 04:10:58.282 +00:13:03.653 0.0000
5 3 Rafał Alchimowicz alchimowiczbike.pl
M3 OPEN 04:13:05.444 +00:15:10.815 0.0000
6 139 Krzysztof Zastawny DiverseExtremeTeam
M3 OPEN 04:15:58.337 +00:18:03.708 0.0000
7 136 Szymon Zacharski BIKESHOP RADOM
M4 OPEN 04:19:11.893 +00:21:17.264 0.0000
8 55 Łukasz Sobol Trek Bielsko - Biała Tomica Coaching
M3 OPEN 04:23:20.597 +00:25:25.968 0.0000
9 52 Bartosz Krzyśko MITUTOYO AZS WRATISLAVIA
M3 OPEN 04:32:49.424 +00:34:54.795 0.0000
10 57 Arkadiusz Kuna MITUTOYO AZS WRATISLAVIA
M3 OPEN 04:35:22.815 +00:37:28.186 0.0000
11 107 Szymon Sikora ROMET FACTORY TEAM
M3 OPEN 04:35:31.733 +00:37:37.104 0.0000
12 59 Zbigniew Krzesiński Żbik Komańcza
M2 OPEN 04:35:35.725 +00:37:41.096 0.0000
13 95 Marcin Reczyński Cyclo Trener Team
M4 OPEN 04:36:18.330 +00:38:23.701 0.0000
14 104 Jakub Siemiączko Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
M3 OPEN 04:37:21.774 +00:39:27.145 0.0000
15 54 Krzysztof Kuczyński BIKE ATELIER TEAM
M4 OPEN 04:41:22.465 +00:43:27.836 0.0000
16 129 Mateusz Wiszniewski wtw-poland.com
M3 OPEN 04:44:14.298 +00:46:19.669 0.0000
17 112 Gracjan Stankiewicz DT4YOU MTB TEAM
M2 OPEN 04:49:17.630 +00:51:23.001 0.0000
18 137 Artur Zarański BRYZA MTB TEAM
M4 OPEN 04:50:07.830 +00:52:13.201 0.0000
19 48 Tomasz Koszarek Nowotarski Klub Kolarski - Kompex
M4 OPEN 04:53:00.480 +00:55:05.851 0.0000
20 43 Janusz Kędzierski wydolność.pl
M4 OPEN 04:54:49.897 +00:56:55.268 0.0000
21 34 Michał Felon ZdrowyRower
M4 OPEN 04:56:06.729 +00:58:12.100 0.0000
22 115 Adam Szafraniec Scs Osoz Racing Team
M4 OPEN 04:57:33.733 +00:59:39.104 0.0000
23 108 Maciej Skowron
M2 OPEN 05:00:16.835 +01:02:22.206 0.0000
24 123 Kuba Tomski Team UŻABY.pl
M3 OPEN 05:01:39.449 +01:03:44.820 0.0000
25 141 Cezary Żeszczyński Dirty40
M4 OPEN 05:06:32.588 +01:08:37.959 0.0000
26 299 Anna Sadowska BIKE ATELIER TEAM
OPEN 05:07:14.654 +01:09:20.025 0.0000
27 133 Piotr Wojdyło BRYZA MTB TEAM
M4 OPEN 05:12:04.740 +01:14:10.111 0.0000
28 120 Szymon Szymiec PRESSING BIKE-SYSTEM ICE-WENT TEAM
M4 OPEN 05:13:34.872 +01:15:40.243 0.0000
29 118 Patryk Szpiech Bikeshop Rzeszów
M3 OPEN 05:13:34.892 +01:15:40.263 0.0000
30 22 Kamil Dziedzic MITUTOYO AZS WRATISLAVIA
M3 OPEN 05:16:24.303 +01:18:29.674 0.0000
31 51 Kamil Kruszyński SISU-OWB rowertour.com
M4 OPEN 05:23:17.975 +01:25:23.346 0.0000
32 36 Andrzej Jackowski BRYZA MTB TEAM
M5 OPEN 05:32:08.247 +01:34:13.618 0.0000
33 127 Grzegorz Wielbiński
M4 OPEN 05:32:38.115 +01:34:43.486 0.0000
34 88 DARIUSZ PASZCZYK wydolność.pl
M4 OPEN 05:36:43.547 +01:38:48.918 0.0000
35 31 MACIEJ GŁOWACKI BodyiCoach
M3 OPEN 05:39:33.662 +01:41:39.033 0.0000
36 134 Wojciech Wojtyczka
M3 OPEN 05:48:59.092 +01:51:04.463 0.0000
37 300 DARIA KASZTARYNDA BRYZA MTB TEAM
OPEN 05:58:41.379 +02:00:46.750 0.0000
38 98 Mariusz Różański BIKESHOP RADOM
M4 OPEN 06:05:15.532 +02:07:20.903 0.0000
39 58 Jarosław Kurkiewicz JakśBud Biedrusko
M3 OPEN 06:12:29.507 +02:14:34.878 0.0000
40 72 Lucjan Maślana
M5 OPEN 06:24:41.584 +02:26:46.955 0.0000
41 105 Łukasz Sieniek AZS Politechnika Gdańska
M2 OPEN 06:37:22.902 +02:39:28.273 0.0000
42 294 Katarzyna Dąbrowicz Komorniki MTB Team
OPEN 06:50:14.258 +02:52:19.629 0.0000
43 135 Tomasz Wróbel Komorniki MTB Team
M4 OPEN 06:50:14.267 +02:52:19.638 0.0000
DNF 4 Piotr Baziak BodyiCoach M5 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 7 Tomasz Błochowicz M5 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 12 Kamil Bućko BRYZA MTB TEAM M3 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 42 Grzegorz Kasiński Kudowianka Cyklon Proal Team M4 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 76 Bartłomiej Młodawski M4 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 85 Paweł Ochmański BRYZA MTB TEAM M4 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 89 Jacek Paszke UNIT MARTOMBIKE TEAM M4 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 103 Łukasz Sędłak BRYZA MTB TEAM M4 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 114 Sebastian Struzik FTI Racing Team M3 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 117 Wojciech Szperlik Airpol Compressors MTB Team M4 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 131 Zbigniew Wizner M5 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 132 Sławomir Wnuk BRYZA MTB TEAM M4 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 20 Jarek Wójcik Rowerowy Kampinos M5 OPEN DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 281 Iza Żeszczyńska Dirty40 OPEN DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.