Impreza: Etap 4

Ochotnica MTB 4 Towers 2020

Wyniki kategoria M5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 84 Stanisław Niewiadomy StanDach Team
M5 M5 03:34:15.934 0.0000
2 86 Jacek Olech NWT MTB Świecie
M5 M5 04:01:22.557 +00:27:06.623 0.0000
3 27 Zintis Gailis POLICE CYCLING TEAM LATVIA
M5 M5 04:17:45.742 +00:43:29.808 0.0000
4 53 Robert Kubat BIKESHOP RADOM
M5 M5 04:35:08.897 +01:00:52.963 0.0000
5 9 Jarosław Bońkowski MH Automatyka
M5 M5 05:18:09.815 +01:43:53.881 0.0000
DNF 94 Tomasz Radziejowski SST Lubcza M5 M5 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 130 Krzysztof Wizner M5 M5 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.