Impreza: Etap 4

Ochotnica MTB 4 Towers 2020

Wyniki kategoria M4

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 17 István Kovács Ozdike
M4 M4 03:15:55.390 0.0000
2 122 Maciej Ściga Metrobikes.pl
M4 M4 03:16:22.044 +00:00:26.654 0.0000
3 23 Marcin Dziub SEVEN-PERCEPTUS TEAM
M4 M4 03:21:09.650 +00:05:14.260 0.0000
4 19 Marcin Drzewiecki Loyalty Point Racing Team
M4 M4 03:36:05.664 +00:20:10.274 0.0000
5 124 Michał Trapp Damen Bike Team
M4 M4 03:37:38.945 +00:21:43.555 0.0000
6 35 Mirosław Jachorek Bike Room Team
M4 M4 03:43:03.923 +00:27:08.533 0.0000
7 45 Artur Kłysz Roztocze Cycling Team
M4 M4 03:44:36.377 +00:28:40.987 0.0000
8 40 Jacek Kamiński ROMET FACTORY TEAM
M4 M4 03:47:30.422 +00:31:35.032 0.0000
9 110 Piotr Sobierajski wtw-poland.com
M4 M4 04:00:51.567 +00:44:56.177 0.0000
10 97 Hubert Roszkowski
M4 M4 04:03:44.562 +00:47:49.172 0.0000
11 29 Marcin Gębala ESKA TEAM
M4 M4 04:05:36.587 +00:49:41.197 0.0000
12 79 Patryk Müller DT4YOU MTB TEAM
M4 M4 04:07:46.417 +00:51:51.027 0.0000
13 119 Sebastian Sztal Bike Room Team
M4 M4 04:10:28.997 +00:54:33.607 0.0000
14 10 Tomasz Borowiecki Mybike
M4 M4 04:12:07.459 +00:56:12.069 0.0000
15 106 Andrzej Sikora
M4 M4 04:32:07.830 +01:16:12.440 0.0000
16 32 Grzegorz Gogulski SISU-OWB rowertour.com
M4 M4 04:34:53.427 +01:18:58.037 0.0000
17 70 Marcin Marcinkowski DT4YOU MTB TEAM
M4 M4 04:36:35.540 +01:20:40.150 0.0000
18 71 LESZEK MARIAŃSKI LZS Skra Paterek IT-ROS TEAM
M4 M4 04:44:00.958 +01:28:05.568 0.0000
19 21 Martins Dzelmitis POLICE CYCLING TEAM LATVIA
M4 M4 04:44:22.385 +01:28:26.995 0.0000
20 15 Sławomir Ćwikła LZS Skra Paterek IT-ROS TEAM
M4 M4 05:34:28.560 +02:18:33.170 0.0000
DNF 33 Przemysław Grządka PZU SPORT TEAM M4 M4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 47 Grzegorz Kopinski BADGERS CREW MTB NOWE M4 M4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 60 Krzysztof Kuś M4 M4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 69 Filip Mańczak Czerwonak Biega M4 M4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 78 Janusz Muller Scs Osoz Racing Team M4 M4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 111 Roland Socha Komorniki MTB Team M4 M4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 138 Zdzisław Zaręba Nowotarski Klub Kolarski - Kompex M4 M4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.