Impreza: Etap 4

Ochotnica MTB 4 Towers 2020

Wyniki kategoria M2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 68 Karol Macek Synergy Racing Team
M2 M2 03:12:02.173 0.0000
2 99 Marcin Rydel Zryw Buszkowiczki
M2 M2 03:27:19.929 +00:15:17.756 0.0000
3 46 Krzysztof Kokot 2K Sport Team
M2 M2 03:28:11.625 +00:16:09.452 0.0000
4 26 Kristaps Gailis POLICE CYCLING TEAM LATVIA
M2 M2 03:50:29.227 +00:38:27.054 0.0000
5 61 Oskar Kuttner Scs Osoz Racing Team
M2 M2 03:52:43.149 +00:40:40.976 0.0000
6 62 Szymon Kwiatkowski
M2 M2 04:08:12.018 +00:56:09.845 0.0000
DNF 8 Michał Bochenek M2 M2 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.