Impreza: Etap 3

NTRCH 2020

Wyniki kategoria K2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 MC3 Czas Strata PKT
1 317 Anna Tomica Trek Bielsko Biała Tomica Coaching
K2 K2 00:58:36.764(1) 01:34:17.855(2) 02:32:02.565 0.0000
2 319 Kamila Wójcikiewicz Agrochest Team
K2 K2 00:58:37.937(2) 01:34:17.574(1) 02:32:02.728 +00:00:00.163 0.0000
3 300 Angelika Tlołka Jas-Kółka
K2 K2 00:58:47.635(3) 01:34:28.779(3) 02:32:03.033 +00:00:00.468 0.0000
4 302 Malgorzata Bialecka ASE Trek Gdynia
K2 K2 00:58:59.643(4) 01:35:06.059(4) 02:33:25.784 +00:01:23.219 0.0000
5 318 Alicja Verhagen RWC Ahoy
K2 K2 00:59:28.547(5) 01:36:09.983(5) 02:35:24.699 +00:03:22.134 0.0000
6 315 Natalia Śliwińska ASE Trek Gdynia
K2 K2 01:01:42.149(6) 01:41:01.534(6) 02:42:54.445 +00:10:51.880 0.0000
7 312 Stefania Staszel IN Mogilany Cycling Team
K2 K2 01:06:01.865(8) 01:48:51.023(8) 02:49:52.040 +00:17:49.475 0.0000
8 309 Roksana Orzyszek
K2 K2 01:06:01.120(7) 01:47:24.453(7) 02:53:15.337 +00:21:12.772 0.0000
9 316 Hanna Terentieva
K2 K2 01:18:11.959(9) 02:06:00.137(9) 03:22:29.302 +00:50:26.737 0.0000
DNF 311 Agata Sobota FTI Racing Team K2 K2 DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.