Impreza: Etap 3

NTRCH 2020

Wyniki kategoria Kobiety OPEN

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 MC3 Czas Strata PKT
1 317 Anna Tomica Trek Bielsko Biała Tomica Coaching
K2 Kobiety OPEN 00:58:36.764(1) 01:34:17.855(2) 02:32:02.565 0.0000
2 319 Kamila Wójcikiewicz Agrochest Team
K2 Kobiety OPEN 00:58:37.937(2) 01:34:17.574(1) 02:32:02.728 +00:00:00.163 0.0000
3 300 Angelika Tlołka Jas-Kółka
K2 Kobiety OPEN 00:58:47.635(3) 01:34:28.779(3) 02:32:03.033 +00:00:00.468 0.0000
4 308 Olga Łyjak ATTIQ TEAM
K3 Kobiety OPEN 00:59:22.257(5) 01:35:18.983(5) 02:33:25.407 +00:01:22.842 0.0000
5 302 Malgorzata Bialecka ASE Trek Gdynia
K2 Kobiety OPEN 00:58:59.643(4) 01:35:06.059(4) 02:33:25.784 +00:01:23.219 0.0000
6 318 Alicja Verhagen RWC Ahoy
K2 Kobiety OPEN 00:59:28.547(6) 01:36:09.983(6) 02:35:24.699 +00:03:22.134 0.0000
7 301 Sabina Bartecka Śląsk Kolarsko
K3 Kobiety OPEN 01:01:05.895(7) 01:38:16.837(7) 02:37:35.530 +00:05:32.965 0.0000
8 315 Natalia Śliwińska ASE Trek Gdynia
K2 Kobiety OPEN 01:01:42.149(8) 01:41:01.534(8) 02:42:54.445 +00:10:51.880 0.0000
9 307 Małgorzata Kustra-Kapol Jas-Kółka
K3 Kobiety OPEN 01:03:41.385(10) 01:43:04.172(10) 02:45:09.484 +00:13:06.919 0.0000
10 306 Anna Kroner Reprezentacja Policji
K3 Kobiety OPEN 01:03:39.304(9) 01:43:02.747(9) 02:45:09.502 +00:13:06.937 0.0000
11 310 Dorota Rajska Klub Kolarstwa Torowego "Wiraż"
K3 Kobiety OPEN 01:04:46.342(11) 01:46:01.704(11) 02:49:17.259 +00:17:14.694 0.0000
12 312 Stefania Staszel IN Mogilany Cycling Team
K2 Kobiety OPEN 01:06:01.865(13) 01:48:51.023(13) 02:49:52.040 +00:17:49.475 0.0000
13 309 Roksana Orzyszek
K2 Kobiety OPEN 01:06:01.120(12) 01:47:24.453(12) 02:53:15.337 +00:21:12.772 0.0000
14 304 Ewa Janowska Mybike.pl
K3 Kobiety OPEN 01:11:22.094(14) 01:54:29.205(14) 03:02:57.512 +00:30:54.947 0.0000
15 313 Małgorzata Sucha 72D Rowmix Java Team
K3 Kobiety OPEN 01:12:56.670(15) 01:58:50.702(15) 03:06:48.007 +00:34:45.442 0.0000
16 316 Hanna Terentieva
K2 Kobiety OPEN 01:18:11.959(16) 02:06:00.137(16) 03:22:29.302 +00:50:26.737 0.0000
DNF 305 Paulina Kilkowska FTI Racing Team K3 Kobiety OPEN DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
DNF 311 Agata Sobota FTI Racing Team K2 Kobiety OPEN DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.