Impreza: Etap 3

NTRCH 2020

Wyniki kategoria M3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 MC3 Czas Strata PKT
1 38 Łukasz Derheld ASE Trek Gdynia
M3 M3 00:52:16.024(4) 01:20:22.260(1) 01:50:05.300(2) 02:37:49.794 0.0000
2 174 Adam Wójcik IN Mogilany Cycling Team
M3 M3 00:51:53.517(2) 01:20:22.397(2) 01:49:50.749(1) 02:37:50.479 +00:00:00.685 0.0000
3 24 Amadeusz Brachaczek Vestis - Rokosz Team
M3 M3 00:52:17.009(6) 01:20:42.719(3) 01:50:09.087(3) 02:37:50.594 +00:00:00.800 0.0000
4 1 Sebastian Druszkiewicz 72D Rowmix Java Team
M3 M3 00:51:52.344(1) 01:21:28.775(6) 01:52:09.039(5) 02:41:12.287 +00:03:22.493 0.0000
5 133 Tomasz Repiński ASE Trek Gdynia
M3 M3 00:52:29.157(7) 01:22:27.545(7) 01:52:34.312(7) 02:41:13.414 +00:03:23.620 0.0000
6 106 Daniel Majkowski MajBike Team
M3 M3 00:53:09.123(15) 01:23:03.122(9) 01:52:34.408(8) 02:41:13.890 +00:03:24.096 0.0000
7 189 Daniel Packi DMTEX ATLANTICO LIDER TEAM OPOCZNO
M3 M3 00:52:31.557(8) 01:22:34.837(8) 01:52:35.335(9) 02:41:13.947 +00:03:24.153 0.0000
8 50 Albert Głowa Nowotarski Klub Kolarski - Kompex
M3 M3 00:52:15.480(3) 01:20:50.182(5) 01:52:22.613(6) 02:41:16.952 +00:03:27.158 0.0000
9 132 Michał Przybysz Varso
M3 M3 00:52:16.390(5) 01:20:49.695(4) 01:50:21.249(4) 02:41:47.257 +00:03:57.463 0.0000
10 175 Patryk Wójcik IN Mogilany Cycling Team
M3 M3 00:53:06.625(13) 01:23:22.082(12) 01:54:44.630(13) 02:44:49.417 +00:06:59.623 0.0000
11 54 Lech Gradziński Varso
M3 M3 00:53:17.825(16) 01:23:29.475(16) 01:54:50.819(16) 02:44:51.413 +00:07:01.619 0.0000
12 67 Grzegorz Jazurek Varso
M3 M3 00:53:04.040(9) 01:23:22.737(13) 01:54:46.224(14) 02:44:51.885 +00:07:02.091 0.0000
13 137 MATEUSZ SKARŻYŃSKI bikeBoard
M3 M3 00:53:04.598(11) 01:23:26.344(15) 01:54:48.810(15) 02:44:52.262 +00:07:02.468 0.0000
14 180 Michał Ziułek Trenujrower.pl
M3 M3 00:53:04.090(10) 01:23:21.574(11) 01:54:34.390(10) 02:44:52.619 +00:07:02.825 0.0000
15 64 Gabriel Janowski Niepokręcę
M3 M3 00:53:08.595(14) 01:23:23.230(14) 01:54:41.665(11) 02:44:53.992 +00:07:04.198 0.0000
16 92 Andrzej Kruszec HARDA HORDA
M3 M3 00:53:05.489(12) 01:23:20.317(10) 01:54:44.054(12) 02:45:12.390 +00:07:22.596 0.0000
17 30 Krzysztof Celary 72D Rowmix Java Team
M3 M3 00:53:18.380(17) 01:24:45.314(17) 01:56:54.600(18) 02:48:28.184 +00:10:38.390 0.0000
18 21 PIOTR BOCHNAK Nowotarski Klub Kolarski - Kompex
M3 M3 00:53:19.397(18) 01:24:47.227(18) 01:56:53.957(17) 02:48:29.169 +00:10:39.375 0.0000
19 163 Radosław Wasilewski Reprezentacja Policji
M3 M3 00:55:06.880(42) 01:26:44.060(32) 01:59:10.185(30) 02:49:55.725 +00:12:05.931 0.0000
20 72 Mateusz Kanoniczak Agrochest Team
M3 M3 00:53:53.510(24) 01:26:01.705(26) 01:58:31.005(24) 02:49:56.064 +00:12:06.270 0.0000
21 188 DANIEL MISKIEWICZ DMTEX ATLANTICO LIDER TEAM OPOCZNO
M3 M3 00:53:53.667(25) 01:25:55.569(21) 01:58:48.667(27) 02:49:56.165 +00:12:06.371 0.0000
22 6 Paweł Baranek Reprezentacja Policji
M3 M3 00:53:51.483(21) 01:26:00.342(24) 01:58:33.149(26) 02:49:56.224 +00:12:06.430 0.0000
23 152 Wojciech Szczepanik EWODD race team
M3 M3 00:53:52.138(22) 01:26:02.860(28) 01:58:31.412(25) 02:49:56.577 +00:12:06.783 0.0000
24 27 Paweł Buczkowicz Ośka Warszawa
M3 M3 00:53:35.645(20) 01:25:44.204(19) 01:58:27.354(21) 02:49:57.094 +00:12:07.300 0.0000
25 22 Łukasz Boroński HEINEKEN Krakow
M3 M3 00:53:52.563(23) 01:25:56.739(22) 01:58:29.400(23) 02:49:57.832 +00:12:08.038 0.0000
26 187 Łukasz Lechowicz Lech-Pol 4x4 Team
M3 M3 00:54:12.214(28) 01:25:47.043(20) 01:58:27.869(22) 02:49:58.185 +00:12:08.391 0.0000
27 148 Grzegorz Sulima VeloGD
M3 M3 00:53:31.877(19) 01:25:58.833(23) 01:58:27.350(20) 02:49:59.099 +00:12:09.305 0.0000
28 119 Kamil Nogalski Klub Kolarski Łowicz
M3 M3 00:54:40.660(36) 01:26:43.112(31) 01:59:10.804(31) 02:49:59.323 +00:12:09.529 0.0000
29 104 Krzysztof Magun VeloGD
M3 M3 00:54:15.322(29) 01:26:15.200(29) 01:58:58.427(28) 02:50:01.830 +00:12:12.036 0.0000
30 4 Maciej Arcipowski Retro Stork Team
M3 M3 00:54:35.920(34) 01:26:21.560(30) 01:57:40.045(19) 02:50:46.327 +00:12:56.533 0.0000
31 95 Leszek Kusiowski Bike U Up-TKJ Matuszewski
M3 M3 00:54:22.005(30) 01:27:15.505(34) 02:01:11.847(34) 02:53:57.877 +00:16:08.083 0.0000
32 69 Matthias Kaczmarowski Bolek i Lolek Racing Team
M3 M3 00:54:48.158(39) 01:27:21.355(39) 02:01:23.824(39) 02:53:57.942 +00:16:08.148 0.0000
33 179 Michał Ziomek
M3 M3 00:54:44.074(38) 01:27:21.863(40) 02:01:18.304(37) 02:53:58.355 +00:16:08.561 0.0000
34 129 Piotr Piątek VeloGD
M3 M3 00:54:24.027(31) 01:27:20.029(38) 02:01:16.167(36) 02:53:58.397 +00:16:08.603 0.0000
35 20 Krzysztof Bochnak Nowotarski Klub Kolarski - Kompex
M3 M3 00:54:37.398(35) 01:27:19.795(37) 02:01:13.450(35) 02:53:58.840 +00:16:09.046 0.0000
36 15 Artur Biss FUNPRO Racing Team
M3 M3 00:55:04.144(40) 01:27:25.325(41) 02:01:23.325(38) 02:54:31.877 +00:16:42.083 0.0000
37 93 Łukasz Kulesza Retro Stork Team
M3 M3 00:54:34.818(33) 01:27:19.162(36) 02:01:11.065(33) 02:57:03.419 +00:19:13.625 0.0000
38 161 Patrycjusz Urbanek Jas-Kółka
M3 M3 00:57:19.947(47) 01:31:08.324(43) 02:05:56.439(42) 02:58:01.345 +00:20:11.551 0.0000
39 71 Łukasz Kalicki Trenujrower.pl
M3 M3 00:55:05.700(41) 01:30:18.725(42) 02:05:09.385(41) 03:00:28.655 +00:22:38.861 0.0000
40 3 Adam Alker
M3 M3 00:54:43.570(37) 01:27:14.677(33) 02:01:31.630(40) 03:02:07.822 +00:24:18.028 0.0000
41 76 KAMIL KISŁY
M3 M3 00:54:33.773(32) 01:27:15.744(35) 02:06:48.160(46) 03:02:31.950 +00:24:42.156 0.0000
42 46 Łukasz Gajda Equipe de fou
M3 M3 00:57:24.613(48) 01:31:46.359(47) 02:06:54.667(47) 03:02:32.259 +00:24:42.465 0.0000
43 56 Tomasz Grubka OKR PassionBike
M3 M3 00:56:53.240(44) 01:31:26.322(44) 02:06:44.919(43) 03:02:32.904 +00:24:43.110 0.0000
44 176 MARCIN WRÓBEL Jas-Kółka
M3 M3 00:57:06.035(46) 01:31:53.667(48) 02:07:03.935(48) 03:02:33.417 +00:24:43.623 0.0000
45 35 Andrzej Dąbrowski VeloGD
M3 M3 00:57:02.067(45) 01:31:34.163(45) 02:06:46.653(45) 03:02:35.912 +00:24:46.118 0.0000
46 164 Michał Wetoszka
M3 M3 00:56:13.375(43) 01:31:44.905(46) 02:06:45.422(44) 03:02:40.042 +00:24:50.248 0.0000
47 169 Paweł Wiśniewski VeloGD
M3 M3 01:01:00.167(54) 01:38:53.270(51) 02:16:33.810(51) 03:14:39.307 +00:36:49.513 0.0000
48 138 Jan Skorek KK Cyklon
M3 M3 00:59:43.812(49) 01:38:09.712(49) 02:15:40.750(50) 03:14:43.884 +00:36:54.090 0.0000
49 123 Michał Oleś
M3 M3 01:00:22.579(50) 01:38:55.227(52) 02:16:47.252(53) 03:16:34.704 +00:38:44.910 0.0000
50 140 Mariusz Skwarczak VeloGD
M3 M3 01:01:09.038(55) 01:38:12.195(50) 02:15:26.112(49) 03:18:23.047 +00:40:33.253 0.0000
51 173 Mirosław Wójciak
M3 M3 01:00:45.024(51) 01:41:04.677(56) 02:22:14.147(56) 03:22:47.822 +00:44:58.028 0.0000
52 160 Andrzej Tomaszewski VeloGD
M3 M3 01:01:18.10(56) 01:39:38.547(54) 02:21:13.297(54) 03:23:56.067 +00:46:06.273 0.0000
53 150 Jakub Surówka Nowotarski Klub Kolarski - Kompex
M3 M3 01:00:46.210(53) 01:38:55.227(53) 02:16:46.689(52) 03:25:23.965 +00:47:34.171 0.0000
54 53 Mateusz Grabiec Nowotarski Klub Kolarski - Kompex
M3 M3 01:00:45.644(52) 01:39:43.904(55) 02:21:57.752(55) 03:26:59.400 +00:49:09.606 0.0000
55 91 Szymon Kozieł-Dworski Nowotarski Klub Kolarski - Kompex
M3 M3 01:01:31.287(57) 01:43:01.155(57) 02:25:01.257(57) 03:32:28.482 +00:54:38.688 0.0000
56 156 Michał Ścieżka Plasson
M3 M3 01:06:00.985(60) 01:47:49.442(60) 03:42:28.482 +01:04:38.688 0.0000
57 112 Bartosz Michalski Retro Stork Team
M3 M3 01:04:32.267(58) 01:45:20.600(58) 03:42:28.482 +01:04:38.688 0.0000
58 171 Leszek Wolak
M3 M3 01:04:39.055(59) 01:47:47.193(59) 03:42:28.482 +01:04:38.688 0.0000
59 73 Łukasz Kardaś
M3 M3 01:10:43.697(61) 02:05:06.804(61) 03:42:28.482 +01:04:38.688 0.0000
DNF 14 Jonasz Biesiada Agrochest Team M3 M3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 77 Adrian Klekotko Nowotarski Klub Kolarski - Kompex M3 M3 01:13:52.044(62) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 80 Marcin Kobiałka CROSS CARTEL M3 M3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 109 Karol Marszałek M3 M3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 124 Krzysztof Orlik Agrochest Team M3 M3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 324 Przemysław Pawlik OKR PassionBike M3 M3 00:54:11.604(27) 01:26:02.397(27) 02:00:16.310(32) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 325 Radoslaw Przadka M3 M3 00:54:06.089(26) 01:26:01.279(25) 01:59:00.983(29) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 143 Michał Sowa VeloGD M3 M3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 145 Marek Stec UKS Podwilk M3 M3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 170 Marcin Wojtal CIME M3 M3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 182 Krzysztof Żebro Innergy Team M3 M3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.