Impreza: Etap 2

NTRCH 2020

Wyniki kategoria K3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 MC3 Czas Strata PKT
1 308 Olga Łyjak ATTIQ TEAM
K3 K3 00:34:04.294(1) 01:48:15.262(1) 02:24:10.145 0.0000
2 307 Małgorzata Kustra-Kapol Jas-Kółka
K3 K3 00:34:33.243(3) 01:51:44.780(2) 02:29:26.150 +00:05:16.005 0.0000
3 306 Anna Kroner Reprezentacja Policji
K3 K3 00:34:13.657(2) 01:51:45.819(3) 02:29:26.609 +00:05:16.464 0.0000
4 301 Sabina Bartecka Śląsk Kolarsko
K3 K3 00:36:39.050(5) 01:55:12.877(4) 02:33:36.352 +00:09:26.207 0.0000
5 310 Dorota Rajska Klub Kolarstwa Torowego "Wiraż"
K3 K3 00:36:12.204(4) 01:59:42.10(5) 02:41:58.203 +00:17:48.058 0.0000
6 304 Ewa Janowska Mybike.pl
K3 K3 00:39:19.942(6) 02:06:08.152(6) 02:49:53.222 +00:25:43.077 0.0000
7 313 Małgorzata Sucha 72D Rowmix Java Team
K3 K3 00:40:25.317(7) 02:11:01.712(7) 02:55:49.415 +00:31:39.270 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.