Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Strzyżów

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria GOpen



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 330 Arkadiusz Krzesiński Żbik-Komańcza
GOpen 01:13:02.093(1) 02:07:51.796(2) 03:47:46.878 600.0000
2 36 Krzysztof Gajda Jedlicze TEAM
GOpen 01:16:21.312(3) 02:13:33.156(3) 04:00:41.767 +00:12:54.889 567.8063
3 533 Mateusz Bieleń Millenium Hall Piaseco Team
GOpen 01:14:03.640(2) 02:14:12.390(4) 04:02:33.727 +00:14:46.849 563.4383
4 391 Mateusz Dydek RKK MTB
GOpen 01:16:51.515(4) 02:19:03.000(5) 04:08:02.249 +00:20:15.371 551.0005
5 201 Łukasz Szumiec Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GOpen 01:17:08.375(5) 02:20:28.156(6) 04:12:47.520 +00:25:00.642 540.6373
6 79 Marcin Kosterkiewicz Essentia - Vitae MTB Team
GOpen 01:20:15.484(7) 02:24:35.265(10) 04:15:53.252 +00:28:06.374 534.0971
7 106 Tomasz Biesiadecki RKK MTB
GOpen 01:19:32.453(6) 02:23:00.484(8) 04:16:36.817 +00:28:49.939 532.5858
8 208 Krzysztof Gierczak PSK Olimpionik
GOpen 01:20:52.140(9) 02:24:31.890(9) 04:22:18.130 +00:34:31.252 521.0357
9 530 Bogusław Ostrowski Elzat Regamet Bieniasz Team
GOpen 01:23:55.453(12) 02:33:04.406(12) 04:27:46.150 +00:39:59.272 510.3977
10 256 Mateusz Woźniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GOpen 01:20:55.370(10) 02:22:34.359(7) 04:28:23.379 +00:40:36.501 509.2178
11 56 Paweł Wieteska UNIQA LKKG BGŻ Lublin
GOpen 01:20:41.046(8) 02:26:59.640(11) 04:35:48.197 +00:48:01.319 495.5299
12 177 Rafał Rydel Essentia - Vitae MTB Team
GOpen 01:26:31.687(13) 02:00:27.343(1) 04:36:49.987 +00:49:03.109 493.6865
13 67 Dawid Jankowski Polski Klub MTB
GOpen 01:23:46.953(11) 02:36:16.296(13) 04:51:35.770 +01:03:48.892 468.6920
14 15 Jacek Piątek Dębicki Klub Kolarski Gryf
GOpen 01:29:28.234(15) 02:45:13.937(15) 04:58:15.834 +01:10:28.956 458.2143
15 159 Marek Gorczyca Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GOpen 01:30:14.406(16) 02:58:19.437(19) 04:58:44.097 +01:10:57.219 457.4918
16 666 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GOpen 01:30:34.296(17) 02:42:29.984(14) 05:01:27.669 +01:13:40.791 453.3545
17 995 Marcin Wiącek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GOpen 01:41:15.343(24) 02:58:29.937(20) 05:07:11.267 +01:19:24.389 444.9030
18 312 Marcin KOBAK Jedlicze TEAM
GOpen 01:39:19.890(21) 02:57:03.562(18) 05:07:33.254 +01:19:46.376 444.3729
19 1000 Jerzy Reczek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GOpen 01:34:24.750(20) 02:54:31.484(16) 05:14:07.462 +01:26:20.584 435.0786
20 877 Michał Sienkiewicz PSK Olimpionik
GOpen 01:34:06.140(19) 02:55:22.593(17) 05:35:36.607 +01:47:49.729 407.2249
21 104 Maciej Chachura PSK Olimpionik
GOpen 01:43:11.406(25) 03:19:59.406(22) 05:53:59.947 +02:06:13.069 386.0710
22 899 Grzegorz Malicki Bikeholicy TINES Team
GOpen 01:50:02.296(28) 03:24:55.359(24) 05:54:59.145 +02:07:12.267 384.9979
23 599 Marcin Bialik KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
GOpen 01:40:47.468(23) 03:14:01.140(21) 05:59:13.899 +02:11:27.021 380.4475
24 147 Piotr Trojanowski SPORT SERWIS SANDOMIERZ
GOpen 01:44:05.593(26) 03:25:18.734(25) 06:02:30.472 +02:14:43.594 377.0091
25 270 Krystyna Maciaszek Gomola Trans Airco
GOpen 02:02:24.453(30) 03:34:17.109(27) 06:04:38.895 +02:16:52.017 374.7962
26 269 Adam Maciaszek Gomola Trans Airco
GOpen 01:48:52.484(27) 03:24:04.531(23) 06:06:54.899 +02:19:08.021 372.4808
27 279 Sławomir Mycek PEC Tarnobrzeg
GOpen 01:51:30.609(29) 03:31:02.687(26) 06:36:02.385 +02:48:15.507 345.0885
28 73 Michał Moskwa reBike Impulse Team | reBike.pl
GOpen 02:06:12.093(31) 03:53:34.265(28) 06:54:52.524 +03:07:05.646 329.4213
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.